Alialiali parašė:
O ten ne ov testai netyčia buvo?
Ne ne, visi NT...
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįAlialiali parašė:
O ten ne ov testai netyčia buvo?
Ne ne, visi NT...
emuciukx parašė:
Laba visoms, vakar vakare darytas testukas, || juosteles parodė per pirma minute nuo padarymo.😅
Sveikinu😊
emuciukx parašė:
Laba visoms, vakar vakare darytas testukas, || juosteles parodė per pirma minute nuo padarymo.😅
Sveikinu
Sveikos, nežinau kas čia per apsėdimas. Po ov 8 dienos. Logikos mano veiksmuose nulis 😂 nusipirkau facelle, galvoju sugadinsiu vieną ir baigsis tas apsėdimas, lauksiu mm. Galvoju 100 proc. bus tuščias ir nesuksiu sau galvos. Bet problema, kad matau labai menką šėšėlį jau nuo pat testo vertinimo pradžios. Įmanoma tokiu laiku ką nors matyt, ar facelle mėgsta pašėšėliaut? Testas akyčių pramankštai, manau tuščias, bet vis gi po klaustuku 😅 
Minimalistė parašė:
Sveikos, nežinau kas čia per apsėdimas. Po ov 8 dienos. Logikos mano veiksmuose nulis 😂 nusipirkau facelle, galvoju sugadinsiu vieną ir baigsis tas apsėdimas, lauks…
Oi kiek kartu jie mane apgavo su savo seseliais🤦Kartokit po poros dienu,jei ryskes sveikinsim🙂
Ayta parašė:
Oi kiek kartu jie mane apgavo su savo seseliais🤦Kartokit po poros dienu,jei ryskes sveikinsim🙂
Ačiū, sveiko proto balsas Jūs man 😊 vat dėl to ir sako, kad reikia testus darytis kai mm vėluoja 🤭 bet iš to didelio noro, ką tie pora euru, kad protą nuramint 😂
Lauksiu užsakytų cc, gal tie tiesą pasakys 😄
Minimalistė parašė:
Ačiū, sveiko proto balsas Jūs man 😊 vat dėl to ir sako, kad reikia testus darytis kai mm vėluoja 🤭 bet iš to didelio noro, ką tie pora euru, kad protą nuramint 😂
…
Suprantu jus,pati esu lb nekantri🤭Cc irgi yra isdure,bet buvau nusprendus,jei neryskus vaiduoklis nesidziaugsiu,o kartosiu po poros dienu ir ziuresiu ar ryskeja🙂
Minimalistė parašė:
Sveikos, nežinau kas čia per apsėdimas. Po ov 8 dienos. Logikos mano veiksmuose nulis 😂 nusipirkau facelle, galvoju sugadinsiu vieną ir baigsis tas apsėdimas, lauks…
Man facelle toki ar net ryskesni mete ir nieko nebuvo :/
July225 parašė:
Man facelle toki ar net ryskesni mete ir nieko nebuvo :/
Apgavikas buvo, vakare darytas parodė tą šėšėlį, šiandien ryte nei tas pats facelle naujas, nei cc neparodė nieko. Tai kol nėra aiškiai visiems matomas ir to nepatvirtina kiti nt tai ir neverta reaguoti nors ir per laiką atsiranda 🤷🏻♀️ o jei iki mm likę dar savaitė+ tai abejotini rezultatai. Tobulų nt kiek suprantu nėra 🤔 nors... Kiek dariausi cc nei kart tokių dalykų nebuvo, matyt prie jų ir liksiu 😄
Kantrybės, kantrybės, negali grožėtis žiedais, kol gėlytė nepražydo 😌
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai