Mažylė1 parašė:
Žinojot, kad nėra standartų dėl būsto paskolos?
Taip žinau, kaip ir žinau kad vadybininkai turi nemažą laisvę. Todėl ir klausiu
Mažylė1 parašė:
Žinojot, kad nėra standartų dėl būsto paskolos?
Taip žinau, kaip ir žinau kad vadybininkai turi nemažą laisvę. Todėl ir klausiu
Sveiki,
Ieskau informacijos apie atveji, kai imama paskola ne tik bustui, bet ir irengimui. As suprantu, kad reikia pasikelti busto verte. Tik niekaip nesuprantu, kiek turime pasikelti, kad gautumem irengimui pinigus. Pvz, bankas pasake, kad duos 30000. Mes turime savo 5000 irengimui. Mums irengimui pasiskaiciavom reikia apie 33-34000. Kaip isisavibti 30000? Mums reikia pasikelti vertia penkiais tukstanciais? Ar daugiau?
ibieililiai parašė:
Sveiki,
Ieskau informacijos apie atveji, kai imama paskola ne tik bustui, bet ir irengimui…
Pasikeliate vertę, pasidarot vertinimą ir į banką. Kad nereiktų kiekvieną sykį iš naujo įsivertinti ir lakstyti, žmonės daro taip, pasikelia vertę beveik pilnai sumai ir tada į banką.
Jei pasikelsite būsto vertę 5000 tai iš banko gausit 85 % nuo tų 5 tūkst., todėl patarimas būtų pasikelti vertę bent 20 tūkstančių, tada ir iš banko gausit daugiau. Gal ir keistai skamba, bet turit iš savų dabar remontuotis, o po to bankas grąžins jūsų išleistus 85%
Bet neikit į banką su 100% baigtumu, tada išvis gali nebeduoti pinigų atseit " kam jums paskola, gi savais įsirengėt".
Kad įsisavinti 30 tūkst, jums reikia išleisti apie 35 tūkst
Jugasinka parašė:
Pasikeliate vertę, pasidarot vertinimą ir į banką. Kad nereiktų kiekvieną sykį iš naujo įsivertinti ir lakstyti, žmonės daro taip, pasikelia vertę beveik pilnai sum…
Aciu uz atsakyma! Jau darosi aiskiau, nes banko vadybininke negalejo normaliai paaiskinti.
ieva.88 parašė:
Na vakar prisiskaičiau šitų istorijų ir šiek tiek sunerimus, bet va šiandien pasirašėm sutarį su banku ir jokių klausimų vadybininkei nekilo.Negana to, pasir…
Ir viskas gerai, duoda paskolą?
Mažylė1 parašė:
Ir viskas gerai, duoda paskolą?![]()
Davė, viskas gerai. Trečiadienį jau paskutinis vizitas pas notarą. Man dabar kilo klausimas, ar tikrina dar sodrą kai įsirenginėjimui pinigus pasiiminėjam po būsto vertės pasikėlimo? Vyras darbovietę norėtų keist.
ieva.88 parašė:
Davė, viskas gerai. Trečiadienį jau paskutinis vizitas pas notarą. Man dabar kilo klausimas, ar tikrina dar sodrą kai įsirenginėjimui pinigus pasiiminėjam po būsto …
Šito tiksliai nežinau, gal kas yra asmeniškai susidūręs ir atsakys. Aš manau, kad žiūri.
Sveikos klausimas. Jei perku būstą su daline apdaila (nauja statyba, baigtumas berods 20 proc. būna). Tai pradinis įnašas bus 15 proc.? Esu girdėjusi, kad per metus turėčiau įsirengti, kad priduot butą registrų centrui. Ar aš teisingai mastau, pataisykit
ir ką reiškia tas 100 proc. baigtumas? nudažytos sienos, sudėtos grindys ir įrengta vonia?
Mastau įsirengti iš savų pinigų, po truputį.Tai paskolos įrengimui kaip ir nereikėtų.
LinaSun parašė:
Sveikosklausimas. Jei perku būstą su daline apdaila (nauja statyba, baigtumas berods 20 proc. būna). Tai pradinis įnašas bus 15 proc.? Esu girdėjusi, kad per me…
Bankas duoda paskolą būstui, kurio baigtumas bent 85%, jei neimsite paskolos įsirengimui, tai turėsit parodyt bankui, jog turit santaupų. Ir taip, jums jums įsirengimo terminą. Pridedu lentelę dėl procentų
LinaSun parašė:
Sveikosklausimas. Jei perku būstą su daline apdaila (nauja statyba, baigtumas berods 20 proc. būna). Tai pradinis įnašas bus 15 proc.? Esu girdėjusi, kad per me…
Pridavimo termina registru centrui nustato bankas. Mums buvo 1,5 metu.