Deimukas parašė:
Nieko nematyt. Pakartokit po keliu dienu jeigu neprasides mm.
O dar gali nerodyti esant nestumui?
Pirmieji nėštumo požymiai (simptomai) gali pasirodyti jau 2-3 savaitę po nesaugaus sekso (t.y. apie 4-6 nėštumo savaitę). Skaityti
visą straipsnįDeimukas parašė:
Nieko nematyt. Pakartokit po keliu dienu jeigu neprasides mm.
VejukasPu parašė:
Zinoma gali, pasibandykit ryt, poryt, na kol neateis mm galit kasdien bandyt nt😉
VejukasPu parašė:
Sveikos, iki mm 3 dienos, snd pastebejau isskyras su labai sviesios rausvos spalvos krauju. Pamauden a pilva, krutine jautri. Dariausi ka tik testa, lyg ir prasmeza…
Panasu, kad jums buvo implantacija, siandien maciau nt jau labiau matosi, labai smagu🤗man iki mm dar 5 dienos, apart pilvo maudimo kitu pojuciu nera, net krutine nejautri, (nors geriu duphastona), pabandysiu ir as siom dienom nt, nes esu lb nekantri🙂
Ayta parašė:
Panasu, kad jums buvo implantacija, siandien maciau nt jau labiau matosi, labai smagu🤗man iki mm dar 5 dienos, apart pilvo maudimo kitu pojuciu nera, net krutine ne…
Dekoju! Zinau ta nekantruma, negaliu darbe issedet. !
linadilyte parašė:
Labas vakaras panos paskutines mm buvo Gruodzio 26d,bet siandien labai jautrus speneliai ir pilvo apacia tempia,ar gali but,kad laukiuosi nt. Nedariau bijau nusivil…
Sveika,ar žinote kada buvo ov?ir ar turėjote tomis dienomis santykius? Nuo to priklauso,ar yra bent tikimybė buti pastojusiai. O visapusiškai į ši klausimą ar pastojot,ar ne,gali tik nėštumo testas🙂
linadilyte parašė:
Taip zinau sausio 8d,taip buvo nesaugiu santykiu.
Dar tik 6 dpo,tai nt anksti. Šiomis dienomis tik implantacija galėtų būti. Ir tai labai ankstyva. Galite bandyti nt darytis likus kelioms dienoms iki numatomų mm,o pojūčiai labai slidus reikalas. Ką parasete priskiriama nėštumo požymiams,tik gal dar ankstoka? Šiaip labai individualu. Bet kokiu atveju linkiu II🤞🙂
VejukasPu parašė:
Sveikos, iki mm 3 dienos, snd pastebejau isskyras su labai sviesios rausvos spalvos krauju. Pamauden a pilva, krutine jautri. Dariausi ka tik testa, lyg ir prasmeza…
Man lygiai tie patys simptomai, nt irgi kol kas nieko nerodė (bet jį dariausi ne ryte, todėl tikriausiai nebuvo labai tikslus). Dabar belieka laukti, nes praeitą mėnesį krūtinė nebuvo jautri ir pilvo maudimo nejaučiau, užtat buvo šviesiai rausva spalva pateplioję kol neprasidėjo tikros mm. Na, tikėkimės, jog šįkart užkibo ❤️
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai