zmogysta parašė:
siandien labai jau demesio centre jauciuos
![]()
tau si diena tikrai yra labai svarbi...
zmogysta parašė:
siandien labai jau demesio centre jauciuos
![]()
tau si diena tikrai yra labai svarbi...
Juoda orchidėja parašė:
Labas visomskaip smagu perskaityti laaaabai geras zinias
Tad sveikinu, lengvo tau nešiojimo
![]()
![]()
Kad tik ir toliau daugiau visoms taip p…
bet cia tikrai prikalbejom su tais sapnais
o vyras tai sake reikia kareivuko jam, nes per kariuomenes diena suzinojom
zmogysta parašė:
bet cia tikrai prikalbejom su tais sapnaiso vyras tai sake reikia kareivuko jam, nes per kariuomenes diena suzinojom
![]()
![]()
o pati sirdyje ko labiau noretum...
visis ako nesvarbu, svarbu kad sveikas ir gyvas, bet gilumoje ilumoje apie ka pasvajoji?
Colliukke parašė:
o pati sirdyje ko labiau noretum...visis ako nesvarbu, svarbu kad sveikas ir gyvas, bet gilumoje ilumoje apie ka pasvajoji?
![]()
siaip noreciau ir berniuko, ir mergytes
o ko pirmo net nezinau, gal mergytes
is moteriskos puses ziurint tikriausia paprasciau su jom
zmogysta parašė:
siaip noreciau ir berniuko, ir mergyteso ko pirmo net nezinau, gal mergytes
is moteriskos puses ziurint tikriausia paprasciau su jom
![]()
![]()
na cia del sunkumo manau priklauso nuo pacio vaiko, nes turiu nemazai draugu, kurie turi vaikucius tai zinok mergaites didesnes neklauzados nei berniukai pas mus draugu rate...
o as tai labai labai noreciau berniuko, nes kol kas tik vieno vaikucio noriu...
Colliukke parašė:
na cia del sunkumo manau priklauso nuo pacio vaiko, nes turiu nemazai draugu, kurie turi vaikucius tai zinok mergaites didesnes neklauzados nei berniukai pas mus dr…
Na pas mus irgi yra taip, ka mergaitės pasiutesnės už berniukus
bet aiųku koks skirtumas, dar kai pirmas vaikas, tai svarbu sveikas, o antrą jau gali svajot ko trūksta
nors aš tai mergytės norėčiau, nes pas vyrą ir pas mane giminėj kažkaip vieni bernai gimsta,o nei vienos panelės nėra. tai gal mes sulaužysim berniukų taisyklę ir padarysim išimtį ateityje
Juoda orchidėja parašė:
Na pas mus irgi yra taip, ka mergaitės pasiutesnės už berniukusbet aiųku koks skirtumas, dar kai pirmas vaikas, tai svarbu sveikas, o antrą jau gali svajot ko t…
tai aisku, svarbiausia stiprus ir sveikas
nors as siaip sioki toki spaudima jauciu is vyro puses, nes jis paskutinis vyrukas giminej su savo pavarde..
ir mano tetis juokias, kad greiciau gamintumem ta anukeli, nes jau jam nusibodo but "mociutes vyru", nes mano sese turi 2 mergytes
zmogysta parašė:
aciubet jauciu reiks dar viena darytis, kad uzsitikrinciau
![]()
Sveikinu,labai dziaugiuosi uz tave, linkiu kad testas su kiekviena diena vis rysketu...
sveikutes,wow,zmogysta,sveikinimai dideliausi,beje mes su vyru irgi juokaujame,kad vaikiukas lauke kol susituoksim,rugp 27 buvo vestuves,o spalio 19 jau suzinojau(15d.turejo but mm)
o svajojau apie berniuka ir kad gimtu vasara,taip ir atsitiko
o vat su situo sunkiau,jauciu bus su charakteriu,kada nores-tada ateis
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai