saule830323 parašė:
Besilaukiančios moterys, valgydamos bananus, ne tik išsaugos cukraus kiekį kraujyje, bet ir išvengs ar sušvelnins rytinį pykinimą. Beje, kai kuriose kultūrose banan…
koks geras straipsniukas
saule830323 parašė:
Besilaukiančios moterys, valgydamos bananus, ne tik išsaugos cukraus kiekį kraujyje, bet ir išvengs ar sušvelnins rytinį pykinimą. Beje, kai kuriose kultūrose banan…
koks geras straipsniukas
Colliukke parašė:
o kada mmm?
MAN JAU 6 SAV. NESTUMO TURETU EIT
zmogysta parašė:
kaip tavo savijauta?
koki pokyciai?
Patampo skrandi karts nuo karto o siaip viskas ok pilvo maudenimas primena apie nestuma ir krutine
db ziauriai persalus esu pergyvenu kad maziukui nepakenktu
anzeliux parašė:
Patampo skrandi karts nuo karto o siaip viskas ok pilvo maudenimas primena apie nestuma ir krutinedb ziauriai persalus esu pergyvenu kad maziukui nepakenktu
aha,man irgi krutines jautrumas neispasakytas..atrodo vos prisilieti netycia o suskausta, kad net silpna
saugokis, gulek daug ir arbatu kokiu.. viskas bus gerai
zmogysta parašė:
aha,man irgi krutines jautrumas neispasakytas..atrodo vos prisilieti netycia o suskausta, kad net silpnasaugokis, gulek daug ir arbatu kokiu.. viskas bus gerai …
Tai va kiek galejau gulejau get esu dirbanti tai nekazka cia isgulesi geriu arbatas citrinos medus t,t bet man i sinusita nori mesti kaip ir su kiekviena rimtesne sloga,man rodos virusas eina jau ne vienas pazystamas serga
Labas rytas, skaiciau kazkurios rase apie draugiska lubrikanta ir netycia pamaciau reklama.
zmogysta parašė:
tai aisku, svarbiausia stiprus ir sveikasnors as siaip sioki toki spaudima jauciu is vyro puses, nes jis paskutinis vyrukas giminej su savo pavarde..
ir …
Labas visoms
na pas mane irgi spaudimas, tik del mergaites, nes ju trukumas jauciasi
dymka parašė:
labas rytas,mergaites. uzstrigau truputi su tuo kompu-telefonu nenoriu po intika duot,tai zinokit kad as gyva,nenurasykit manes
mudvieju ciklas toks pat, tureciau irgi "draugiu" sulaukt kita savaitgali.
Na jau naktis tai baisi sianakt buvo, anyta pietum padare paukstienos, tai itariu,kad apsinuodijau, nes puse nakties pravemiau...matyt kazkas negerai buvo arba siaip netiko...
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai