Lolla parašė:
Labutis, blemba.. dar neatsikėliau šiandien iš lovos, eina saaau, tokia tingynio liga apėmė![]()
Labas
laukiu ir as savojo
nukankinsiu man jau taip rodosi ji...
tuoj bijot prades..
Lolla parašė:
Labutis, blemba.. dar neatsikėliau šiandien iš lovos, eina saaau, tokia tingynio liga apėmė![]()
Labas
laukiu ir as savojo
nukankinsiu man jau taip rodosi ji...
tuoj bijot prades..
Astux2 parašė:
As pirma men pildziaubeveik sutapo viskas.irgi jauciu ov paprastai,dar man pries pat ar iskart po migrena buna,tai jau neapsirikt.o db...belieka laukti..
![]()
Nu jo.. preita men jauciau ov. Bet deje per ja neuzteko jegu vyrui... sykarta jau daugiau pastangu idejom... bet velgi drystu abejoti. Nesuprantu visai tai buvo ar nebuvo ov. Ar labiau remtis isskyrom ar skausmeliais..
Sveikutes ? na kas man pades susigaudyti, paskutines mm buvo gruodzio 20 d, ciklas buvo 33 dienos, uzvelavo mmm. Pagal skaiciavimus siomis dienomis turetu buti ov, dvi dienas pries isskyros buvo kiausinio baltymo, snd skauda krutine, pabrinkus, speneliai skaudus kai prilieti, sonus paskauda, myliukus darem 29, 31, 2 dienas. P.s gal yra kas turejo sutrikimu su tiroksino hormonu, kai jo gamina skydliauke per daug, ar pavyko pastoti. Man paskyre gerti hormonus, bet man lb bloga nuo ju, atsisakiau ju jau menuo. Aciu uz info ? gal kas nukreips i kokia grupe del skydliaukes hormonu ?
julkuteaa parašė:
Nu jo.. preita men jauciau ov. Bet deje per ja neuzteko jegu vyrui... sykarta jau daugiau pastangu idejom... bet velgi drystu abejoti. Nesuprantu visai tai buvo ar …
Jeigu yra galimybe reik visalaik tiketis manau
man tai atrodo jau,kad bus ||:-D Gal naivu,bet visokie keisti dalykai su manim daros:-D per naujus metus pora kokteiliu isgeriau ir net bloga pasidare..galvojau gal pavargau,sventem pas mus,tai visa diena virtuvej kuisiaus,o vakare nei I gerimus nei I maista paziurey nebegalejau:/ poto isvis apetitas dingo..o vakar vienus avokadus kirtau be nieko ir taaaip skanu buvo:-D ir dar va mano" suniuko ausytes" taaaip skauda,net prisiliest negaliu
niekad net pries mm ju nejauciu:-D o dar keisciau,kad nemaitinu jau puse metu ir pieniukas nustojo rodytis pries men kazkur...snd ryte nubudau slapia krutine
( kas net pastojus tokiu laiku kazkaip beprotiskai keista)...nors nzn gal cia organizmas is to didelio noro kvailioja tik..
Taigi laukiu laukiu laukiu...
Rusne29 parašė:
Sveikutes ? na kas man pades susigaudyti, paskutines mm buvo gruodzio 20 d, ciklas buvo 33 dienos, uzvelavo mmm. Pagal skaiciavimus siomis dienomis turetu buti ov, …
Jei jau skauda krūtinę, OV jau įvyko greičiausiai
GyvenantiPuikiai parašė:
Jei jau skauda krūtinę, OV jau įvyko greičiausiai![]()
Pagal raudona kalendoriu snd turejo buti ov, o pagal ovuliacijos kalendoriu tai sestadieni tai nzn kuo tiketi.?
Rusne29 parašė:
Pagal raudona kalendoriu snd turejo buti ov, o pagal ovuliacijos kalendoriu tai sestadieni tai nzn kuo tiketi.?
jei ciklas nereguliarus nereikėtų tikėti skaičiuoklėmis
Rusne29 parašė:
Na zesim ar kas gausis ❤ bkt matuotis nespeju, nes anksti lb keliuosi darban, tai vos spejui darba, jei si men nepagausim tai kita menesi ov testukus bandysiu ?
burburbur parašė:
TTH 1.62 miu/l (0,27-4,2)
ATPO 19,33 kiu/l (0-34)![]()
klaida manau
13 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai