inju123 parašė:
Sveikos,
pas mane tokia situacija, kad su vyru jau 6 metus bandom susilaukti antro vaikelio…
jei su pinigėliais sunku siūlyčiau pasieškoti vaisingumo spec. dirbančių poliklinikose. jei iš kauno esat turiu ką pasiūlyt.
inju123 parašė:
Sveikos,
pas mane tokia situacija, kad su vyru jau 6 metus bandom susilaukti antro vaikelio…
jei su pinigėliais sunku siūlyčiau pasieškoti vaisingumo spec. dirbančių poliklinikose. jei iš kauno esat turiu ką pasiūlyt.
Misme parašė:
O buna, kad vakarinis testas ryskiau rodo nei rytinis?
Būna ir net dažnai
Vetgirl parašė:
O jei mm turi but penktadieni, sestadieni, gali dar nt net nerodyt nieko, nei vaiduoklio?:)) nes cia jum visom vaiduokliauja...
aisku, kad gali
kitom nerodo ir kai mmm veluoja dar kuri laika, tikrai zinau kad taip buna
imaginary parašė:
Būna ir net dažnai![]()
Labas, brangioji
o kodel taip? Juk sakoma kad rytinis tipo geriausiai parodo
eveve parašė:
Deja, bet sveikas protas mane apleido ir pasidariau testa.žinoma, tuščia. Bet šį kart neverkiau, net keista.
Tik kur tos mano normalios m…
as kai vakar skaiciau tai tikrai maniau kad pasidarysit tik neisdrysau to parasyti
gaila, kad tuscias
Misme parašė:
Labas, brangiojio kodel taip? Juk sakoma kad rytinis tipo geriausiai parodo
![]()
Labas, labas. Vakare išgeri skysčių, prieš miegą nenueini į tualetą ir ryte ne taip ryšku. Nors iš tikrųjų nežinau ir aš, daug merginų taip rašė, man nepasiteisino.
parodyk tą grožį
beatrice_ parašė:
Vyras dziaugiasi![]()
na kad tai nebutu "kad tik reikia"..nes vyrams tas nepatinka...ir siaip geriau megaukites ir pasalinkite planavimo mintis is savo galvu......tada tikrai ateis tas dziaugsmelis;O)
sekmes jums;)
imaginary parašė:
Labas, labas. Vakare išgeri skysčių, prieš miegą nenueini į tualetą ir ryte ne taip ryšku. Nors iš tikrųjų nežinau ir aš, daug merginų taip rašė, man nepasiteisino.…
Vakaryksti tau rodziau
o rytini namie palikau
ner ten ka rodyt, vos iziurimas, o vakarykstis toks ryskus. Nezinau, man toks jausmas kad mm ateis
grynai visi pozymiai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai