Laukiancioji parašė:
As tiek neiskesiu22d dar kartosiu ir daugiau jau nebedarysiu
![]()
O jus kokia nekantri, mano mmm iegi tyretu buti 24 d. bet dar testo nedariau nei vieno
Nors jau pradeda knietieti pasidaryti testuka
Laukiancioji parašė:
As tiek neiskesiu22d dar kartosiu ir daugiau jau nebedarysiu
![]()
O jus kokia nekantri, mano mmm iegi tyretu buti 24 d. bet dar testo nedariau nei vieno
Nors jau pradeda knietieti pasidaryti testuka
DMmergaite parašė:
Mwrginos. Aš ką tik po gydytojos vizito. Ir noriu pastebėjimą.pasakyti toms, kurios ilgąvlaiką vaikučių nesusilaukia. Apsilankykite pas LOR gydytoją. Ji sakė kad ma…
Na labai atsiprasau, taciau moterys turincios letinius tonzilitus tikrai pastoja ir isnesioja bei pagimdo sveikus vaikus. Taip zinoma rizika yra, nes vis tik tai infekcija. Bet gines tokie pasakymai tai tiksliai kompetencijos jai nepriduoda. Nepasiduok, tikek, viskas bus gerai
Tikrai nereikia nieko nutraukti. Pirmiausia klausimas, ar tu zinai, kad tau letinis tonzilitas, ar cia gine taip sugalvojo? Jeigu zinai tiksliai, tuomet siulyciau pasikonsultuoti bent su 3 loristais tuo klausimu. Ir tuomet nuspresti ka daryti, nes paprastai operacijos daromos krastutiniais atvejais, kai nera iseities ir jokios alternatyvos!.
Tad aukstyn galva mergyt!!!
Ačiū mergaitės už nuostabius žodžius! Jūs tikra paguoda. Dabar jau esu rami it belgas. Vyras mano sako, kad nieko blogo ir palaukti. Kadangi niekur nedirbu tai nusprendėme, kad visą laiką skirsiu sau, savo pomėgiams. Nesisaugosim, bet ir nebeskaičiuosiu kur čia kokia diena. Vis tiek koks skirtumas
o simptomai kai kažkas klausė tai man bent jau pūliai bėga iš gerklės. Jau trečias mėnuo. Kaip suprantu galėjau užsikrėsti nuo vaikučoo kai dirbau darželyje. Bet o gal ir ne. Aš tikku ir visad vadovaujuosi tuo, kad niekas gyvenime nevyksta veltuj. Matyt taip turi būti ir tai yra tik į gerą.
svarbu, kad turiu mylimą vyrą, kuris palaiko kiekviename žingsnyje ir tai yra svarbiausia. O leliukas vis tiek kada nors pasirinks mūsų šeimą. Ir JŪSŲ VISŲ šeimas
ausrine123 parašė:
Na labai atsiprasau, taciau moterys turincios letinius tonzilitus tikrai pastoja ir isnesioja bei pagimdo sveikus vaikus. Taip zinoma rizika yra, nes vis tik tai in…
Oi ginė čia ne prie ko. Ji sakė jog nežino ar tai susiję apskritai. Sakė pasidomės. O jau konsultavausi su dviem lor gydytojais ir abu sako tą patį. Džiugu girdėti ir sėkmės istorijų.
pas mane matot ten žiauri situacija. Labai didelė infekcija, kuri kas dien didėja. Bet. Išrašė vaistų. Bandysim naudoti
gal apmažins
DMmergaite parašė:
Mwrginos. Aš ką tik po gydytojos vizito. Ir noriu pastebėjimą.pasakyti toms, kurios ilgąvlaiką vaikučių nesusilaukia. Apsilankykite pas LOR gydytoją. Ji sakė kad ma…
Nu cia tai naujiena! O jus kokius nors simptomus to letinio tonzilito jauciate?
DMmergaite parašė:
Oi ginė čia ne prie ko. Ji sakė jog nežino ar tai susiję apskritai. Sakė pasidomės. O jau konsultavausi su dviem lor gydytojais ir abu sako tą patį. Džiugu girdėti …
Na bandykit pirma vaistukais, gal viska sutvarkys
ir lelyte visai netrukus isikurs siltuose namuciuose
Mielos moterytes
man Ov turetu buti pagal viska 22-23 d. Bet jau antras vakaras mano kuno temperatura pakilusi (matavau pazastyje) vakar 37,2, siandien 37,1. Bazine T sirit buvo 37,0. Persalusi tikrai nesu
pamiegojau dabar pokaiti, tai atsikelus visa degiau
gali but anksciau ivyko OV?
Vetgirl parašė:
Mielos moterytesman Ov turetu buti pagal viska 22-23 d. Bet jau antras vakaras mano kuno temperatura pakilusi (matavau pazastyje) vakar 37,2, siandien 37,1. Baz…
žinoma gali.tik bkr nieks pažastį ir belekada nematuoja
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai