2016.12.20 13:12 (prieš 9 m.)
Delfiukė parašė:
Sveikos merginos
atėjo mano mm, kurių nelaukiau kaip ir visos
liūdna
visas suprantu, kurios planuoja. užjaučiu pas kurias atėjo mm ir labi nuoširdžiai…
Sveika
Linkiu kuo greiciau sulaukti savo stebuklelio
Bet reiketu tureti omenyje, kad leliukai megsta ateiti pas savo mamytes tada, kai jos yra laimingos, atsipalaidavusios, myli gyvenima ir dziaugiasi juo
O jeigu mamyte labai daug stresuoja, yra liudna ir nelaiminga, leliukui gali buti baisu atkeliauti ir jis gali nuspresti laukti, kol situacija pasikeis
Mano situacija buvo tokia, kad 7 metus bandziau pastoti su antru vaikiuku. Darem ir ivairiausias pagalbinio apvaisinimo proceduras, tyrimus, operacijas, bet viskas nesekmingai. Visa ta laikotarpi dirbau daug streso sukelianciuose darbuose, o paskutinis buvo tragiskai stresinis, kur privede mane kone iki depresijos (siaip esu visiska optimiste). Kai spjoviau i ta baisu stresini darba ir perejau i nauja nuostabu darba, pasijutau visiskai kitas zmogus, gyvenimas nusvito, pasijutau labai laiminga ir viskuo patenkinta. Ir po 3 menesiu, visiskai netiketai, nieko neplanuojant ir nesistengiant pasijutau besilaukianti. Kai menesines velavo net nesupratau, nes keleta menesiu isvis nebesekdavau nei menesiniu, nei vaisingu dienu, tiesiog taupeme pinigus antram ivf. Siandien laksto po namus mano stebuklelis, atejes pas mus paciu geriausiu laiku - ir dabar matau, kad geresnio laiko visame tame 7 metu laukimo laikotarpyje nebuvo