iNova999 parašė:
Labutis, mergytės![]()
Wau didžiausi sveikinimai!!! Dvigubas džiaugsmas
Sveikinimai visoms nėštukėms, pavasaris atnešė džiugių naujienų šioje grupelėje
iNova999 parašė:
Labutis, mergytės![]()
Wau didžiausi sveikinimai!!! Dvigubas džiaugsmas
Sveikinimai visoms nėštukėms, pavasaris atnešė džiugių naujienų šioje grupelėje
Morkele parašė:
Taigi taigi, 2018 planiukiu temuteje gyvenimas verda, junkites ten![]()
As viska stebiu
aquabona parašė:
Ne Tu čia vakar sakei, kad vieną dieną dėlioji, kaip OT testus pirksi, o kitą sakai, kad viską mesi?![]()
As as
piti parašė:
Ar gali buti mm ir kad nt parodytu nestuma??![]()
Zinoma, kad gali, mano drauge abu nestumus sirgo menesinemis, mano atveju kitaip buvo, pries menesines rode teigiama, per menesines taip pat, bet tai buvo ne menesines o persileidimas. Linkiu, kad jums butu menesines ir tiek. Reikia tikrinti po menesiniu savaite gera, tada jeihu teigiamas tai viskas gerai.
Kartais net ne nesciosioms gali rodyti teigiama del harmono sutrikusiu organizme, todel nieko cia keisto nematau.
Layla parašė:
Nežinau ar matysite ką nors. Ryte buvo baltas kaip popierius.
OT ir NT 25 mIU/ml
Matosi!
iNova999 parašė:
Taip taip, panašu, kad turėsime du, kaip gydytojas sakė, skiriasi pūslytės, bet faktas, kad yra dvi ir viena stipri, kita silpnesnė, tad birželio pirmąjį trečiadien…
Wow kaip faina! Sveikinu!
Sveikutes visos
Pasirodysiu kvaila, arba ne, bet sako kvailu klausimu nebuna. Ziurejau apie apvaisinima daug pazintiniu filmu, niekaip nesuprantu ir nerandu info, moteris turi dvi kiausides, viena kaireje puseje kita desineje, is vienos is ju ovuliacijos metu iskeliauja kiausinelis, mano pagrindinis klausimas, is kurios? juk neiskeliauja kiausinelis ir kaireje ir desineje puseje, o tik is vienos? ar kiekviena cikla skirtingai?
Ar buna kad abejuose kiausintakiuose ir abejose pusese buna po kiausineli?
Kazkaip naktineju, neturiu ka veikti, i galva lenda keisti klausimai, ar man cia vienai sove toks klausimas?
Mireta30 parašė:
Sveikutes visos![]()
![]()
Man ginekologė kažkada sakė kad viena cikla iš vienos o kita iš kitos išeina. Pagal mano stebėjimus savęs man taip ir yra. Ši cikla jaučiau is dešinės pusės, o praeitą iš kairės. Visada pasižymiu. Toms kas turi tik vieną kiauside būna kiekvieną mėnesį ir iš tos, kuri funkcionuoja
Layla parašė:
Man ginekologė kažkada sakė kad viena cikla iš vienos o kita iš kitos išeina. Pagal mano stebėjimus savęs man taip ir yra. Ši cikla jaučiau is dešinės pusės, o prae…
Kaip kitos, tokios kaip jus jaucia is kurios dar ir kiausides iseina...neisivaizduoju. Kad ir kaip stebeciau ir isiklausyciau savo kuno jokiu sugnalu. Nezinau nei kada ovuliacija, nei menesines arteja, kai nescia buvau irgi nezinojau, be testo. Organizmas tylos rezimu. Viska paskaiciuoju apytiksliai kalendoriuje.
Aciu uz atsakyma, dabar tikrai aiskiau
Adagio parašė:
sveikinau jau vaiduokliu temojebet dar karta ir cia jums sveikinimai!!! kazkur praleidau turbut, jus dar neilgai planuojat, o kodel ovitrele leidotes?
![]()
Aciu,gyd paskyre tai ir leidausi,kad sprogtu susidares folikulas,nes pamane,kad pats gali nesprogti,peraugti ir subliuksti..
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
teks pakentet turbut iki gydytojos vizito.