Burburbur parašė:
nemanau. kodėl tūrėtų? čia juk ne hormonai o b grupės vitaminai
Oi aš nežinau tik iškilo toks klausimas
dėl to ir klausiu jūsų išmanių planiukių
Burburbur parašė:
nemanau. kodėl tūrėtų? čia juk ne hormonai o b grupės vitaminai
Oi aš nežinau tik iškilo toks klausimas
dėl to ir klausiu jūsų išmanių planiukių
@Greta parašė:
Oi aš nežinau tik iškilo toks klausimasdėl to ir klausiu jūsų išmanių planiukių
![]()
Morkele parašė:
Kiek as analizvausi kainas, tai medicina practica ir via medica kaune pigiausiai daro. As pasirinkau medicina practica, del to kad arciau namu ir kad didele labora…
Aciu Morkyt
uzsirasiau Antejoj, ten nereikia nieko laukti, nes laika registruojiesi ir praita karta likau patenkinta, tikiuosi rezultatai tikslus ir patikimu bus
pasirodysiu kaip visad isgirsti jusu nuomone
Morkele parašė:
Tik kainos tai nemazai skiriasi, pvz
Ogo
skirtumas zenklus. Darysiu tik prg si karteli pasitikrinti OV, jei nt bus teigiamas tada jau ir hcg reikes patikrint. O jei vel nesekmingai sis ciklas bus tai vaziuosiu pasidaryt daugiau, pradesiu tirtis nes nera ko laukti.
Mamukynas parašė:
O tth verta daryt?
Taip, verta tth, prolaktina dar, jei netirtas
Morkele parašė:
Inofolic naudoja ne del folines rugsties pagrinde, o del inozitolio. Pagal merginu atsiliepimus cia forume, yra kam pagerino ovuliacijos reikalus tas papildas
taip.. bijau ka sakyti.. bet pagerejo man.. ir mm ateina laiku, be dufo pagalbos...pftiu pftiu pftiu... todel inozitoli geriu ir tyliai tikiu kad jis tikrai gerina kiausidziu reikalus..ypac kam pks.
Burburbur parašė:
negirdėjau kad kas lieptų inofoliką nėštumo metu gert![]()
as kai pastojus buvau forume maciau merginu zinutes..
Aadela parašė:
man dabar taip idomu, kaip suzinoti kad ov tikrai ivyko, tik su gines pagalba? buvau pas gine pries ov, dominuojantis folis buvo, lh pakilima pagavau, bkt pakilo, o…
Aadela, ar dareisi pakartotini prolaktino tyrima? Labai idomu, koks jis si karta
Kadisi, berods klausei, koks mano prg kitimas - tai 67,68 nmol (15 dpo), 60,94 nmol (18 dpo), 60,53 nmol (siandien - 21 dpo). Tai reik tiketis apsistojo ties 60 nmol ir daugiau nesileis, tebevartoju ta pacia 1 gepretix pries nakti. Dabar prg manau tirsiu tik po savaites.
HCG siandien 849,60, ryt is ryto pas gine, idomu ar matys jau puslyte
Morkele parašė:
Kadisi, berods klausei, koks mano prg kitimas - tai 67,68 nmol (15 dpo), 60,94 nmol (18 dpo), 60,53 nmol (siandien - 21 dpo). Tai reik tiketis apsistojo ties 60 nmo…
Turėtų matyt. Jei dvigubinas per 2 paras tai per parą sakykim bus 420. Tai ryt virš 1000 turėtų būti
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai