InMau parašė:
Sveikos, pasidariau tyrimus hormonukuri galetu pakomentuoti gal?
![]()
parodyk
InMau parašė:
Sveikos, pasidariau tyrimus hormonukuri galetu pakomentuoti gal?
![]()
parodyk
Adagio parašė:
Zinoma, kad viskas geraimegaukites!!
![]()
Jopy bandau mėgautis
Pozityve parašė:
parodyk![]()
InMau parašė:
Pas mane TTH labai labai panašus. Tai kaip suprantu su juo viskas gerai, kitų negaliu pakomentuoti.
pelkiuvanda parašė:
Pas mane TTH labai labai panašus. Tai kaip suprantu su juo viskas gerai, kitų negaliu pakomentuoti.
Na pas mane pries keleta menesiu po p iskart kai dariausi buvo 2.5, dabar sumazejes...bet man vistiek jis nepatinka, sako kad geriausia jeigu butu iki 2
InMau parašė:
lh ir fsh santykis labai mazas jei neklystu
InMau parašė:
Na pas mane pries keleta menesiu po p iskart kai dariausi buvo 2.5, dabar sumazejes...bet man vistiek jis nepatinka, sako kad geriausia jeigu butu iki 2![]()
iki 2.5 užtenka. tik pastojus reiktų iškart vėl pasitikrinti, nes gali staigiai užkilt ir reikėt vaistų ;)
InMau parašė:
LH is FSH santykis >2, kas leistu itarti PKS. Pasitarkite su gydytojais, kad atkreiptu demesi. Idealiu atveju jie turetu buti apyligiai, jeigu tyrima darete 3-5 ciklo diena.
Bite medu nesa parašė:
LH is FSH santykis >2, kas leistu itarti PKS. Pasitarkite su gydytojais, kad atkreiptu demesi. Idealiu atveju jie turetu buti apyligiai, jeigu tyrima darete 3-5 …
Taip, siandien dariau 3cd, kiek gydytoju beziureje niekas nieko panasaus nesakes.
Bite medu nesa parašė:
LH is FSH santykis >2, kas leistu itarti PKS. Pasitarkite su gydytojais, kad atkreiptu demesi. Idealiu atveju jie turetu buti apyligiai, jeigu tyrima darete 3-5 …
Tai kad visur rašo, kad PKS galima įtart, kai LH didesnis už FSH, o ne atvirkščiai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai