EglėR parašė:
Esu naudojusi ir patys geriausi yra Clearblue digital. Juos pradėjusi naudoti su pirmu vaiku pastojau per pirma mėnesį. Bet prieš naudojant vistiek reiktų žinoti pr…
Kur pirkai?
EglėR parašė:
Esu naudojusi ir patys geriausi yra Clearblue digital. Juos pradėjusi naudoti su pirmu vaiku pastojau per pirma mėnesį. Bet prieš naudojant vistiek reiktų žinoti pr…
Kur pirkai?
irmuciukea18 parašė:
Testukas Lt, ten 10 keičiamų antgalių ir pats aparatukas. Bet ten viskas aišku, ar ovuliacija ar ne
dacke parašė:
Labuka mamytes. Praeita men persileidau. Pora dienu jauciuos blogai,pasidariau testa, po 10min kazkur pasirode antra neryski juostele. Realiai geriau matosi,neina s…
Paskaityk po kiek laiko vertinti testą. Greičiausiai 5-7 min., tad po 10 min. testas jau nevertinamas. Ir gaila, bet čia panašu į išdžiuvimą.
dacke parašė:
Labuka mamytes. Praeita men persileidau. Pora dienu jauciuos blogai,pasidariau testa, po 10min kazkur pasirode antra neryski juostele. Realiai geriau matosi,neina s…
Laba, bet bijau, kad čia likučiai nuo praito pastojimo. Ir pati tai patyriau, tad palauk dar pora savaičių ir pakartok.
Karalių_paslaptys parašė:
Sveikos, merginos. Planavom nėštumą, užsipirkau nemažai gydytojo rekomenduotų papildų ir pavyko pastoti greičiau nei tikėjomės. 🥳 Liko 4 pakuotės "CycleBalance" pap…
Kokiam mieste?
barbe-devyndarbe parašė:
Kokiam mieste?
Kaunas / Garliava
Sveikos!😉
Aš su netikėta žinia!
Ciklas mmm buvo sutrikęs, ir va sužinau naujieną, pasidariau testą, ir jis teigiamas... krūtinė jau skauda gerą savaitę ir su diena vis stipriau.
Šiandien buvau ginę, sakė 5savaitės ir 4 dienos, mato tik puslytę, sakė pasirodyti už savaitės, ar matys širdelę ar ne.... nes su ciklo sutrikimais, labai sunku apskaičiuoti🤔
Yra tepliojo labai minimalaus... išrašė Progesteron, tai jau vakare gersiu. MAN ŠOKAS, nes čia taip viskas netikėtai.....
Tai dabar toks laukimas, arba širdelė plaks arba ne🤔
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai