Ramioji6 parašė:
Aš su tokiais pojučiais ir sulaukiau savo trečio žirniuko. Viens prie vieno 😅
Na jai man pasisektų būtų pirmutinis ir tai kažkur 5 metus niekaip nepavikdava pastoti
Ramioji6 parašė:
Aš su tokiais pojučiais ir sulaukiau savo trečio žirniuko. Viens prie vieno 😅
Na jai man pasisektų būtų pirmutinis ir tai kažkur 5 metus niekaip nepavikdava pastoti
cheere23 parašė:
Olga, na tu ir kantrybes pilna😂😂 as net pamacius tiek testuku graziu, pati pasidariau🤣🤣🤣 nors tik 6dpo, bet vis tiek dariau zinodama kad nieko nebus😂😂😂😂 ir aisku te…
Nematau 🤕🌺
cheere23 parašė:
Olga, na tu ir kantrybes pilna😂😂 as net pamacius tiek testuku graziu, pati pasidariau🤣🤣🤣 nors tik 6dpo, bet vis tiek dariau zinodama kad nieko nebus😂😂😂😂 ir aisku te…
Tiek Olga tiek Sparkle abi kantrybės turi į valias 😱🙈😀
Tiesiog Olga30 parašė:
Pasidarykit zinosit ir prg pasidarykit jei testas parodys kazka, man ir sona dilgcioja ir i vc lakstau vidurkiai irgi uzkieteja
Aš nėštumo testą dariausi vakar gal apie 2 Min gal net tiek nereikėjo atsirado tokia kaip rožinė juostele bet jai vakar kažką parodė tau jau turėtų būti riskiau ryt 😊
Auksele233 parašė:
Aš nėštumo testą dariausi vakar gal apie 2 Min gal net tiek nereikėjo atsirado tokia kaip rožinė juostele bet jai vakar kažką parodė tau jau turėtų būti riskiau ry…
Matosi matosi 😊
Na del to kad kaip i darba ziurim tai mes mylimes bele kada bet aplink ov tiesiog biski prisiderinus, nes tai as i nakti iseinu tai jis i nakti, arba pvz pavarges anksti nuluzta tai as ir pasakau, kad reikia, kad zinotu, nes kitaip as jo nezadinsiu. Pvz dabar perspejau kad reikes daznai, nes normalu, kad nesinori jam kas diena..
cheere23 parašė:
Iserzinsite ir mane su tais nt... net as uzsimaniau nt pagadint... 😅😅😅😅
NerBa parašė:
Iserzinsite ir mane su tais nt... net as uzsimaniau nt pagadint... 😅😅😅😅
😂😂😂😂😂😂😂parodyk mums kaip turi atrodyt tas testas! 😂
Panelė M parašė:
Sveikos merginos 👋
Su vyru nesisaugom 3mėn., ir prieš pora val pasidariau testa. Noriu Jūsu nuomonės …
Matosi kažkas tikrai 😊
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai