pupsika parašė:
Na grįžau ir pasidariau testą ...
Akys lyg mato kažką, bet blaiviu protu vertinu neigiamai. Vakare dar pasidarysiu l…
Tikiuosi ryt jau bus aiskus vaiduoklis 🤞🙏
pupsika parašė:
Na grįžau ir pasidariau testą ...
Akys lyg mato kažką, bet blaiviu protu vertinu neigiamai. Vakare dar pasidarysiu l…
Tikiuosi ryt jau bus aiskus vaiduoklis 🤞🙏
Ir žinot kas yra gėda? 😬 Atėjau į Benu vaistin ir žiūriu vėl ta pati vaistininkė, sakau mes tuoj pažįstamos būsim 😀😀 ji man sako jo aš jus pamenu :))) nes jau apie metus laiko aš einu į tą Benu ir ji kasoje dirba 🤣 sakau nu tikiuosi nebepasimatysime, bet aš visa raudona iš gėdos 🫣😬 užtat testų prisipirkau ilgam iš tos gėdos 🫣🤣
Nu aš ušsakiau savo nuomonę ir jos nekeisiu. Kiek buvo,kad merginos darės testus ir vaiduokliavo ir visos jau sveikino ir pasirodo išdūrė. Nu skaudu gi.aš nekalbu apie iv testus. Bet ur su jais juk buvo kad kqip išplauti ir neina suprast ar jau pikas ar dar ne. Žinoma,naudokit kas ką norit,nieks neturi teisės uždraust. Tik skaidu už tuos atvejus kai dūžta viltys.
Nepasiduodanti parašė:
Nu aš ušsakiau savo nuomonę ir jos nekeisiu. Kiek buvo,kad merginos darės testus ir vaiduokliavo ir visos jau sveikino ir pasirodo išdūrė. Nu skaudu gi.aš nekalbu a…
Tai čia realiai gali būti su bet kokios firmos testu pvz jeigu koks brokuotas pasitaikys kaio tu iš dėžutės matysi.... čia su visokiais visko gali būti. Negali būti apsaugotas nuo tokiu dalyku. Visko gi pasitaiko.
Noelėėė parašė:
Kaip pastebejot čia vos ne visos gadina jau savaitei vos ne likus iki mm😀😀😀 reta kuri tiek laukia.
Esu nuo 4dpo pradėjus kažkada 🫣😂😂😂
Maniosime parašė:
Ir žinot kas yra gėda? 😬 Atėjau į Benu vaistin ir žiūriu vėl ta pati vaistininkė, sakau mes tuoj pažįstamos būsim 😀😀 ji man sako jo aš jus pamenu :))) nes jau apie …
Man šita ne tai, kad gėda, bet nesmagumas irgi buvo 😃 už tai patinka internetu pirkt 😃
Saulė Danguj parašė:
Man šita ne tai, kad gėda, bet nesmagumas irgi buvo 😃 už tai patinka internetu pirkt 😃
Nuo kito ciklo pirksiu internetu 😁😁 nebenoriu to patirti 😁
Maniosime parašė:
Esu nuo 4dpo pradėjus kažkada 🫣😂😂😂
Oi cia mano stilius 😂😂..nu esu nekantri
GiedreG parašė:
Oi cia mano stilius 😂😂..nu esu nekantri
Aš va testų nusipirkau ir norėtųsi pasidaryti 😁😁 aš irgi nekantri žiauriai.. 😁
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai