leilytė parašė:
Na kaip manot? Viskas gerai? Po kelių dienų kartosiu, nežinau ar skambint gyd., ar progesteronas normalus?
Mano galva viskas puikiai
leilytė parašė:
Na kaip manot? Viskas gerai? Po kelių dienų kartosiu, nežinau ar skambint gyd., ar progesteronas normalus?
Mano galva viskas puikiai
leilytė parašė:
Atrodo labai viskas gerai✌️ sveikinimai 🥰
gabiju parašė:
As va siandien isgeriau kavos bet taip neskaniai lindo, kad net nepabaigiau ir po to taip bloga pasidare, galvojau eisiu išsivemti... o siaip labai labai megstu kav…
Teks priprasti be kavos 🤭 man atsimenu kokius 4mėn neišėjo gert kavos, net negalėjau būti vienoj patalpoj, jei kas kavą gerdavo 😂 dabar kai du biocheminius turėjau, tai visi simptomai silpnoki buvo ir aišku buvo keista, kad va kavą vis dėlto išeina gerti
Džesikė parašė:
O kažin daug čia tokių, ar aš vienintelė, kuri negeria kavos? Visai😀 Nors seniau ir rūkydavau, bet kavos ne ne. Nei iš degalinės nei 3in1, nors čia ne kava😀 Tik kak…
Aš irgi negeriu. Arbata mano kava
Gal žinot ar vartojant makšties žvakutes, galima toliau daryt myliukus ir planuot nėštumą? Yra taip, kad dabar kaip tik vaisingų dienų langas. Galvoju gal palaukti po vaisingų dienų ir tada pradėti ovulių naudojimą, kažkokių simptomų ypatingų nejaučiu, kad trukdytų myliukams, tai nežinau kaip čia geriau 🤔
žaliukė parašė:
Gal žinot ar vartojant makšties žvakutes, galima toliau daryt myliukus ir planuot nėštumą? Yra taip, kad dabar kaip tik vaisingų dienų langas. Galvoju gal palaukti …
Kokios žvakutės ir nuo ko naudojate?
pink witch parašė:
Kokios žvakutės ir nuo ko naudojate?
CLOGIN ELLE makšties ovulės -- ginekologė rekomendavo, išskyrų tepinėlyje buvo šiek tiek padidėję leukocitai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai