Rožyte24 parašė:
Kas ryt su manim gadina testą![]()
Aš užsisakiau sekmadienį iš Benu internetu, tai va kai sulauksiu tada testuosiuos ir aš 😁 Jau nekantru darosi. Praeitas ciklas truko 44d. bet tikiuosi šis buvo normalus
Rožyte24 parašė:
Kas ryt su manim gadina testą![]()
Aš užsisakiau sekmadienį iš Benu internetu, tai va kai sulauksiu tada testuosiuos ir aš 😁 Jau nekantru darosi. Praeitas ciklas truko 44d. bet tikiuosi šis buvo normalus
gabiju parašė:
As va siandien isgeriau kavos bet taip neskaniai lindo, kad net nepabaigiau ir po to taip bloga pasidare, galvojau eisiu išsivemti... o siaip labai labai megstu kav…
Čia buvo pirmas požymis, su kuriuo susidūriau dar nei testo nepasidarius. Tada po pietų pasidariau ir pamačiau gražų testuką. Buvo viskas aišku 😁 Taip pat 10 dpo buvo tada. 🙈
pupsika parašė:
Nusipirkau dar livsane testukų. Srovini viena ir juosteliu. Dar šian viena pasidarysiu 🤭
Butinai pasidalinkit rezultatais ☺️
pupsika parašė:
Nusipirkau dar livsane testukų. Srovini viena ir juosteliu. Dar šian viena pasidarysiu 🤭
Aš irgi žadu lėkt pirkt šiandien ankstyvu dar🤭
Aš kai OV negaudau su testais tai sunku labai suprast
KB dar nėra, bet jau atsirado kreminės išskyros. Pagal programėlę ketvirtadienį turėtų būt. Bet jau taip noriu testą pagadint kokį, pasiilgau to jausmo
Kažkaip noriu tikėt, kad pavyks iš pirmo karto
ot tas šventas naivumas
ramykasu parašė:
O yra kas nejautė jokių nėštumo simptomų pradžioj? Nes man 29ta ciklo diena, bet nieko nejaučiu ir paskaičius atrodo nebesitiki, kad kai prasitestuosiu teigiamas ga…
Mano visas nėštumas buvo galima sakyti besimptomis
1 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai