Indriukas777 parašė:
Viskas bus gerai, atsiverkit nėštumui 🤍
Tai jau kur ten neatsivert. Atrodo jau ir pusryčiai nelenda ir galva vėl svaigsta. Aš greit įsijaučiu 😅
Indriukas777 parašė:
Viskas bus gerai, atsiverkit nėštumui 🤍
Tai jau kur ten neatsivert. Atrodo jau ir pusryčiai nelenda ir galva vėl svaigsta. Aš greit įsijaučiu 😅
kjustina659 parašė:
Mano rytinis livsane , 12dpo![]()
Koks grazus, sveikinimai
Ilgai planavote, kaip manote, kodel si cikla pavyko?
Nepasiduodanti parašė:
Šaunuolė 🤭 man tai visą naktį rūgštys kilo ir į tuoletą laksčiau. Man tai nebūdinga ir nebūdavo taip niekad. Labai tikiuosi kad išlys ir man kažkada II 🤭
Indriukas777 parašė:
Šaunuolė 🤭 man tai visą naktį rūgštys kilo ir į tuoletą laksčiau. Man tai nebūdinga ir nebūdavo taip niekad. Labai tikiuosi kad išlys ir man kažkada II 🤭………
Oi kaip jum to linkiu 🧡 Būtu šaunu į nėštukių grupę kartu pereit 😇
FoxLady parašė:
Koks grazus, sveikinimai![]()
Ilgai planavote, kaip manote, kodel si cikla pavyko?![]()
Nezinau, vyras pradejo sermatrop vitaminus gert, liko kelios tabletes tik, ov pagavau gal del to o gal tiesiog sutapimas🤗bet kol man gydytojas nepatvirtins tol nepatikesiu, uzsirasiau liepos 2
Nepasiduodanti parašė:
sujuokino
nes aš irgi taip grei įsijaučiu
bet džiaugiuosi šiuo ciklu, kad visai kitur mintys, reikės dar šiandien pažiūrėt tik ov ryškumą, labai daug sutaupiau ov testų
Antro leliuko mama parašė:
Sveikos,aš laukiuosi trečio leliuko. Neplanuotas,ir vyro nelaukiamas lelius.
Kol jūs džiaugiates-aš verkiu įsikniaubusi į pagalvę,nes ketvirtadienį laukia išva…
🥺 Klausykite savo širdies, ir viskas bus gerai. Įsiklausykite, ką jums sako moteriška intuicija. Ar pasitikite savo vyru? Ar jis bus šalia, kai jūs visą gyvenimą vis prisiminsite sprendimą, kurio galbūt pati nenorėjote, ir verksite lyg viskas būtų nutikę vakar? Nenoriu gąsdinti, bet turite labai gerai įsivertinti, koks gyvenimas laukia po tokių įvykių.
Mamos viską pakelia, viską gali. Daugiau nei mums pačioms atrodo. Pagalbos yra, kai jos ieškai.
Pabandykite dar kalbėtis. Matau, kad jūsų leliukas dar mažas, todėl dabar gali atrodyti, kad visada bus taip sunku. O čia dar vienas. Bet vaikai auga greitai, ir tėvų įgūdžiai auga su jais kartu.
Linkiu priimti teisingą sprendimą. ❤️
Nepasiduodanti parašė:
Merginos. Labai atsiprašau už foto,bet katik buvau tolete ir šluostantis va ką pastebėjau. Neturėjus dar tokių fintų. Ar čia gali būt implantacija? Šiandien kaip ir…
Labai linkiu, kad taip ir būtų ir užkibtų jums žirniukas
Tiek už visas čia sergat, tiek visas palaikot, tiek visko patyrusi, nusipelnėt ir jūs labai to vaikiuko 😊
kjustina659 parašė:
Merginos kiek laiko po teigiano teati registruotis pqs gydytoja? Gimdziau pries beveik 11 metu nieko neatsimenu🫣
Aš abu nėštumus ėjau, kai jau buvo pilnos 8 sav., norėjau kad būtų užtikrintai širdelės plakimas, tai vaikiukas jau ir formą panašią į vaiko turėjo,iškart kortelę užvedė, siuntimą didžiajam 12 sav UG 😊išrašė
Giedrule92 parašė:
Labai linkiu, kad taip ir būtų ir užkibtų jums žirniukasTiek už visas čia sergat, tiek visas palaikot, tiek visko patyrusi, nusipelnėt ir jūs labai to vaikiu…
Ačiū už palaikymą. Dar labai bijau įsisvajot. Dar labai,kaip sakoma "šakėm ant vandens". Bus matyt. O dėl palaikymo,tai nu kaip jūsų visų nepalaikyt,kai iki skausmo suprantu kiekvienos tą laukimą,nusivylimą,pastangas...
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai