kjustina659 parašė:
Mano rytinis livsane , 12dpo![]()
Sveikinu 🌺
kjustina659 parašė:
Mano rytinis livsane , 12dpo![]()
Sveikinu 🌺
Rafaello parašė:
Pradejau ryta su laimes asarom .. net dar negaliu patiket ! Dabar tik norisi kad viskas butu gerai ..
Labai gražus testukas, sveikinu 🌺
Nepasiduodanti parašė:
Tai vat ir galvoju. Mm tik sekmadienį turėtu būt.
Gal pavyko 🤞🤞🤩
gjete parašė:
Tai dar tolokai jums mm, kad sumaisyt butu galimalaikau kumscius
Ačiū. Tai vat tą ir sakau,kqd nesuprantu kas čia
. Nos va strėnas maust pradėjo. Psichosomatika matyt veikia.
Nepasiduodanti parašė:
Merginos. Labai atsiprašau už foto,bet katik buvau tolete ir šluostantis va ką pastebėjau. Neturėjus dar tokių fintų. Ar čia gali būt implantacija? Šiandien kaip ir…
labai panašu į implantaciją, nes aš tiek foto ir visko prisižiūrėjau kaip prieš kelis menėsius kaip išprotėjusi sekiau kiekvieną dalyką
Lainė123 parašė:
labai panašu į implantaciją, nes aš tiek foto ir visko prisižiūrėjau kaip prieš kelis menėsius kaip išprotėjusi sekiau kiekvieną dalyką![]()
Nu žiūrėsim. Labai tikiuos,kad implantacija,o ne išprotėjes organizmas ir išderintas ciklas. O dar šiandien pas ginę.
Nepasiduodanti parašė:
Merginos. Labai atsiprašau už foto,bet katik buvau tolete ir šluostantis va ką pastebėjau. Neturėjus dar tokių fintų. Ar čia gali būt implantacija? Šiandien kaip ir…
Panašu 🫶🏼😍 Uoj kaip smagu būtų jūsų testuko teigiamo sulaukt! Linkiu, kad pasiteisintų!! 🤍
Maniosime parašė:
Panašu 🫶🏼😍 Uoj kaip smagu būtų jūsų testuko teigiamo sulaukt! Linkiu, kad pasiteisintų!! 🤍
Ačiū🧡 Bijau dar įsisvajot.
Nepasiduodanti parašė:
Ačiū🧡 Bijau dar įsisvajot.
Viskas bus gerai, atsiverkit nėštumui 🤍
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
Planuok…