pliusminus parašė:
Turiu nedidelį kiekį lyg likusį. Puse pakelio ar pan
Parasiau Jums zinute
pliusminus parašė:
Turiu nedidelį kiekį lyg likusį. Puse pakelio ar pan
Parasiau Jums zinute
Larituxe parašė:
Laba diena, šiandieną buvau pas daktarę, išrašė gepretix 100mg. Du kartus per dieną, geriamų. Sakė nėra nieko kritiško, bet pagerti.
Siaubas, is kur tokiu daktaru dar atsiranda. Kazin ta daktare kiek persileidimu turejo su tokiu poziuriu. Kelciau skubiai
Happy parašė:
Sveikos merginos, gyd paskyrė gepretix vienà syk dienoje, gavus prg atsakyma puoliau iškart gerti, buvo 12:00 dienos, savaite pavartojau, bet nebegaliu taip kankint…
Manau kad įtakos didelės neturi vartojimo laikas. Aš ryte ir vakare deduosi į makštį, pagal ginekologės rekomendacijas. Skaičiau, kad merginos kurios gėrė, jautė panašius į Jūsų simptomus ir pradėjo negerti, o dėtis į makštį. Ir kaip ir pasitvarkė reikalai. Tuo labaiu, kad per makštį geriau pasisavina.
AgotaI parašė:
Manau kad įtakos didelės neturi vartojimo laikas. Aš ryte ir vakare deduosi į makštį, pagal ginekologės rekomendacijas. Skaičiau, kad merginos kurios gėrė, jautė pa…
Man kaip tik sakė, kad per makštį prasčiau savinasi 🫣
Happy parašė:
Man kaip tik sakė, kad per makštį prasčiau savinasi 🫣
Kiek ginekologo tiek nuomonių manau🫣 Bet grupėje merginos rašė, kad geriau pasisavina geriant ryte ir dedant vakare į makštį. Kitos, kad geriau tik per makštį. Kitos, kad geriant. 😁
Sveikos! Labai ieškau patarimo, nuomonių, nes sėdžiu darbe apsibliovus. Praeitą trečiadienį turėjau pirmą ikėlimą po IVF, 5 d. blastocistą. Šiandien pasidariau progesteroną, tai tik beveik 25, ar tai reiškia, kad neužkibo? Gal kas turit panašių patirčių? HCG tik penktadienį. Suprantu, kad gal reikejo siandien ir hcg pasidaryt, bet ziople nepagalvojau, o dabar visa nakti turbut neuzmigsiu
Luka Smale parašė:
Sveikos! Labai ieškau patarimo, nuomonių, nes sėdžiu darbe apsibliovus. Praeitą trečiadienį turėjau pirmą ikėlimą po IVF, 5 d. blastocistą. Šiandien pasidariau prog…
Man 7sav prg buvo 30,91nmol/l israse progesterono