jurgut93 parašė:
Sveikos kartojau PGR po savaitės nuo 62 nmol nukrito iki 48nmol:/ ar pavyko jums pasikelti su tokiais skaičiais?
Tai, kad nėra čia dar kritine riba, turi pasikelt. Ar prieš tai vartojot ?
Progesteronas - labai svarbus hormonas, užtikrinantis normalų ir reguliarų mėnesinių ciklą bei palaikantis sveiką nėštumą. Skaityti
visą straipsnįjurgut93 parašė:
Sveikos kartojau PGR po savaitės nuo 62 nmol nukrito iki 48nmol:/ ar pavyko jums pasikelti su tokiais skaičiais?
jurgut93 parašė:
Mano buvo kritęs žemiau 35, tai buvo paskyrę lubion leidžiamus ir besins žvakutes.
Gabi023 parašė:
Ne nevartojau
Sveikos!
Gyvenu ne Lietuvoje, kur atsisako tirti ir išrašyti progesteroną (niekada nėra tirtas, bet neseniai turėjau du persileidimus ankstyvus ~5-6 sav ir -7 sav). Medicina pas mus visa privati ir mokama, bet siuntimą turi duoti gydytojas. Prašiau dviejų - neduoda ir tiek, nemato prasmės. Pacitavo naujausią tyrimą liepos mėnesio, kur prie pasikartojančių persileidimų, jeigu nekraujuoji, tai papildomas progesteronas net kenkia. Aš netikiu
Užvakar pamačiau teigiamą testą vėl. Gal kuri žinot gydytoją LT, kuri galėtų pakonsultuoti online? Kyla minčių siųstis iš LT ir gerti be tyrimų, bet nesinori sau pakenkti.
jurgut93 parašė:
Ne nevartojau
Tai nueikit pas ginekologe, parodykit tyrimus, kad krenta ir tegu išrašo. Aš nuo 6 sav iki 12 naudojau besin žvakutes du kart dienoj. Pas mane jau buvo pradėję atsisluoksniuot ten viskas, net su prg susitvarkė. Tai manau reiktų ir jum panaudot, kol nenukrito visai.
Kaia parašė:
Sveikos!
Gyvenu ne Lietuvoje, kur atsisako tirti ir išrašyti progesteroną (niekada nėra tir…
Laba, labai daug ir čia yra gyd, kurių nuomonę geriau gamtos atranka nei išrašyt tą paprastą receptą, man nesuprantama. Aš lankausi Kaune life klinikoje privačiai, ten kiek mačiau yra nuotolinės konsultacijos, galit pamėginti
Sveikos. Mums siandien 9+5, vaikutis vystosi puikiai, kaip sirdute plaka maciau dar uzvakar, viskas gerai, tik labai neramina progesteronas (pirmas nestumas buvo persileidimas), zinau, kad progesteronas svyruojantis hormonas, bet tos kurios stebite progesterona - koks pas jus jis 9-10 savaite?
Pas mane kiek tyriuosi rezultatai tokie: darau kas 5 dienas tyrimus : 69,30nmol/l 87,70, siandien gavau atsakyma 72,80. Ar nepermažas jo kiekis? Naudoju dvi progesterono besins zvakutes ryte ir dvi zvakutes vakare 🙃
Laba, kaip tik šiandien buvau pas ginę dėl pakritusio progesterono (mano 56). Minėjo, kad jei 70 ir virš tai viskas ok. Tai 72 dar gerai, bet reikia toliau stebėti
Orchidėja28 parašė:
Sveikos. Mums siandien 9+5, vaikutis vystosi puikiai, kaip sirdute plaka maciau dar uzvakar, viskas gerai, tik labai neramina progesteronas (pirmas nestumas buvo pe…
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai