Gabyt2 parašė:
Sveiki. Pasidariau tyrimus ir gavau šiandien atsakymud, pagal skaičiuoklę turėtų būti 6sav. ar čia normalūs rezultatai?!
Prg visiškai kritinis, kitais vienetais būtų 20,8 nmol.
Progesteronas - labai svarbus hormonas, užtikrinantis normalų ir reguliarų mėnesinių ciklą bei palaikantis sveiką nėštumą. Skaityti
visą straipsnįGabyt2 parašė:
Sveiki. Pasidariau tyrimus ir gavau šiandien atsakymud, pagal skaičiuoklę turėtų būti 6sav. ar čia normalūs rezultatai?!
Prg visiškai kritinis, kitais vienetais būtų 20,8 nmol.
Labas, ziauriai nuliūdau kai gavau siandien tyrimo atsakymus. 2 sav geriau po 4 gepretixo per diena o prg is 18 pakilo dabar tik 26,72 . Gine sako nera taip jau blogai, vaisius vystosi gerai. Nu bet kur kiek info žiūrėjau ir skaiciau mano net normos toli grazu nesiekia.
Samaa parašė:
Nezinau ar kazka keicia, bet paimtas pries rytine doze prg
Tai gal šis PGR jums nelabai savinasi, man kai reikėjo vartoti tai gėriau iš ryto gepretix o vakare naudojau žvakutes besins tai pavyko pasikelt
jurgut93 parašė:
Tai gal šis PGR jums nelabai savinasi, man kai reikėjo vartoti tai gėriau iš ryto gepretix o vakare naudojau žvakutes besins tai pavyko pasikelt![]()
Imu galvoti apie tai, bet gine sake toliau naudot viska taip pat
Majane parašė:
Mano progesteronas 23ng mol,dbr eina 7savaite,ar reiktu sunerimt?
Siūlyčiau pasikonsultuoti su savo ginekologe ar reikėtų jums vartoti papildomai man tokiu laiku buvo mažesnis nei jūsų
Progesterono normos
nmol, tai jums reiktų pasiverst is ng į nmol
4 sav. ~61
6 sav. ~78
8 sav. ~82
10 sav. ~86
12 sav. ~106
14 sav. ~123
16 sav. ~149
18 sav. ~168
20 sav. ~174
22 sav. ~207
24 sav. ~234
26 sav. ~262
28 sav. ~290
jurgut93 parašė:
Siūlyčiau pasikonsultuoti su savo ginekologe ar reikėtų jums vartoti papildomai man tokiu laiku buvo mažesnis nei jūsųProgesterono normos
Sveiki,
O tai jums reikejo vartoti prg , ar ne?
36 cd pasidariau kraujo tyrimus hcg 4618, bet va prg 50,8 nmol. Kiek cia forume skaiciau, nelabai supratau, ar geriau jau vartoti, ar cia normalus prg. Siaip turiu progestan 100 mg, galeciau vakarais vaginaliai po 1 tablete. Bet ar nepakenks? Ir kaip paskui su nutraukimu? Pas ginekologe geriausiu atveju po 3 sav. pakliusiu....
jurgut93 parašė:
Siūlyčiau pasikonsultuoti su savo ginekologe ar reikėtų jums vartoti papildomai man tokiu laiku buvo mažesnis nei jūsųProgesterono normos
Sveiki,
O tai jums reikejo vartoti prg , ar ne?
36 cd pasidariau kraujo tyrimus hcg 4618, bet va prg 50,8 nmol. Kiek cia forume skaiciau, nelabai supratau, ar geriau jau vartoti, ar cia normalus prg. Siaip turiu progestan 100 mg, galeciau vakarais vaginaliai po 1 tablete. Bet ar nepakenks? Ir kaip paskui su nutraukimu? Pas ginekologe geriausiu atveju po 3 sav. pakliusiu....
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai