julijana22 parašė:
Būtinai merginos aš jums parašysiu ir kokius tyrimus darys ir kokį gydymą paskirs.
O man nieko. Aš galiu gerti ir gerti.
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįjulijana22 parašė:
Būtinai merginos aš jums parašysiu ir kokius tyrimus darys ir kokį gydymą paskirs.
O man nieko. Aš galiu gerti ir gerti.
Fighter parašė:
Pantoprazoli. Dozes nedideles. 20mg 2x dienoj. Tai dabar galvoju bb dėt (atsiprašau už leksiką) ir gerti tol kol nepraeis kaitinimas.
Blemba,gal jums reiktu kazko kito.Tarkim nexium ar dexilant ar paprasto esomeprozolio?
Jus nuo pantoprozolio palaipsniui nulipinejot?
Queen11 parašė:
Blemba,gal jums reiktu kazko kito.Tarkim nexium ar dexilant ar paprasto esomeprozolio?
Netoleruoju omeprozolio ir esomeprazolių. Šiatkienė rekomendavo primygtinai nueiti.. bet man jau px darosi, jeigu reiks gersiu visą gyvenimą. Kad tik nekaistų.
Aš realiai su savo antra puse tuoj išsiskirsiu dėl šitos ligos ir dėl to, kad mano emocijos nebevaldomos.. aš su visais tiesiog pykstuosi non stop, nes man užpiso sirgti
Queen11 parašė:
Taip, palaipsniui
Queen11 parašė:
Arba gal tarkim gert po 20mg 1kart i diena.Tada kas antra,tada kas trecia diena ir tik tada nulipti,Bet nulipant papildomai vartoti kazkoki geli.Tam kad svelniau gl…
Tai aš taip ir darau, neveikia
Fighter parašė:
Netoleruoju omeprozolio ir esomeprazolių. Šiatkienė rekomendavo primygtinai nueiti.. bet man jau px darosi, jeigu reiks gersiu visą gyvenimą. Kad tik nekaistų.
…
Supratau.
As irgi labai irzli pasidarau kai man blogai.
Bet nuo prozoliu ,vis delto bandykite nulipti...Grizkit dabar prie 20mg i para.Ir tada mazinkit..
Nera gerai tie prozoliai.
Viskas jums bus gerai,susirvarkys.Reikia laiko,
Fighter parašė:
Man vis tiek kaista 24/7
O gal borjomi pabandykit?
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai