2024.10.20 08:57 (prieš 1 m.)
Labas rytas merginos.
Jo išties kiekvienos situacija labai individuali su tuo skrandžiu, nes ir tie simptomai individualus. O ypač po bakterijos naikinimo kai atsiranda papildomų simptomų. Ypač refliuksas, kurio iki tol neturėjau ir aš. Bet dabar kaip ir nepatvirtina man jo iki galo, ir hiatinę išvaržą atmetė po stemplės ir skrandžio rentgeno. O ir atvira kardija, įskrandis (sfikterio nesandarumas) kaip rašo po endoskpo būna ne visada. Net gydytojas Marcinkevičiaus lygoninėj paaiškino, jog endoskopo metu juk įvestas šlangutis ten būna tai stemplė nori nenori atsidaro ir reaguoja sfinkteris. O šiaip kaip žmogus nėra stresinėj būsenoje ir rūgštinė skrandžio terpė yra normali, jis puikiai funkcionuoja.
Mane pvz. labai neramino ne tik gastritas, o ir stemplės uždegimas ir erozija joje. Nes ta šindaktarė Roma Uogelienė mane prigazdino, jog stemplė gija ilgai, pas jus rūgštys ėda viską, kad neišsivystitų Bareto stemplė. Bakteriją reikia naikinti būtinai, kad neįšsivistytų skrandžio vėžys ir t.t Grįžau namo prisiskaičiau apie tą Baretą apie skrandžio vėžį ir "pizdec" mano nervų sistemai.
Pirmas žingsnis link pasveikimo tai geras gydytojas, kuris tave užmotyvuoja, kad viskas bus gerai, kuris nuteikia sveikti tave, o ne stresuoti. Kuris surenka anamnėzę tavo sveikatos, parenka gydymą ir stebi tave. Nes aš pagal savo jau dabar patirtį matau, jog nuo pirmų dienų išgąstis padarė savo. Kai pasakiau tai šundaktarei, jog po mėnesio planuojam skristi atostogų ji pasakė, o kas trukdo, įsimeskit grikių į lagaminą ir padavė lapelį ką gali valgyti žmogus turintis GERL.
Vat tokia ta mano gydymo pradžia.
Antras žingsnis tai informacijos paieška internete. Jau čia tiek visko prisiskaičiau, kad visur tik pačios liūdniausios diagnozės. Fb grupėse ieškojau kaip gydytis natūraliais metodais. Ten irgi prirašyta visko tiek, kad galva sukosi ratu. Tose grupėse pilna platintojų įvairių papildų. Mačiau kaip žmonės puola gerti viską, kad tik pasveikti.
Pati esu bandžiusi tik šaltalankių aliejų, bet man nuo jo perštėjo gerklę. Tai nesiryžau gerti daugiau. Turiu nusipirkusi Mastika ir Aloe Vera gėrimą dar, bet taip ir stovi.
O iš tų FB grupių reikia išeiti, kad kuo mažiau save programuoti neigiamai. Nes pozityviai ten mąstančių žmonių vienetai.
Tai, kad tikrai žinau ir tikiu, kad sveikimas turi pirmoj eilėj prasidėti mūsų galvoj. Turim išmokti tvarkytis su savo mintimis. Nepasiduoti emocijoms. Aišku tai daryti labai sunku, bet kitaip nebus...už mus niekas nenugyvens mūsų gyvenimo ir niekas neparašys mūsų "kietojo disko" galvoj, tik mes pačios.