G.G.V.K. parašė:
Sveikos, pasiūlykit vardų kurie prasidėtų Gr... ?
Grazina,Gretanija,Gruode,Grite....Nesakau kad man jie grazus,tiesiog prasideda Gr...
G.G.V.K. parašė:
Grazina,Gretanija,Gruode,Grite....Nesakau kad man jie grazus,tiesiog prasideda Gr...
Incognito parašė:
Grasilda![]()
Gražvydė
Na, o kodėl toks įdomus Gr pasirinkimas?
Sūnaus vardas Grantas, galvojam gal pabandyti paderinti, kad būtų irgi pradžia Gr... na čia tik svarstom, o gal kas nors patiks ?
G.G.V.K. parašė:
Sūnaus vardas Grantas, galvojam gal pabandyti paderinti, kad būtų irgi pradžia Gr... na čia tik svarstom, o gal kas nors patiks ?
Grytė ?pazystu tikra grazuole, protinga ir talentinga
Greidi, Grėstė, Gramina, Grafinė?
G.G.V.K. parašė:
Šiandien kaip tik naršiau vardų platybėse
Vienoj vietoj kaip tik pagal dvi pirmas raides buvo surašyti, tai kopinu
Gracianà, Grãcija, Gracijonà, Gradislavà, Grãsė, Grasìlda, Grasìldė, Gratà, Gražbylė̃, Gražinà, Grãžmintė, Gražvidà, Grãžvidė, Gražvìlė, Gretà, Grė́ta, Grė́tė, Grètė, Grinà, Grìnė, Grýta, Grýtė, Grožvydà
dolzenka parašė:
Sveikos. Mazyle jau turi tuoj tuoj pasirodyti, bet su vardu tai tikra beda. Niekaip neissirenkame tarp Lukos ir Simonos. Reikia patarimonorisi retesnio, bet ne …
Asmeniskai man, tai negrazu vardai, kurie padaryti is berniukisku Lukas/ Simonas.
dolzenka parašė:
Sveikos. Mazyle jau turi tuoj tuoj pasirodyti, bet su vardu tai tikra beda. Niekaip neissirenkame tarp Lukos ir Simonos. Reikia patarimonorisi retesnio, bet ne …
Jei is siu dvieju tai as net maldauju, lai buna Luka, tik ne simona
Luka beja laaaaabai grazus vardas ir gan nedaznas, o Simona laaaabai negrazus, kaip jie gali but vienoj vietoj
17 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai