Ritė_Bitė parašė:
Apie kokius tyrimus eina kalba?
Na pvz man liko kiaušintakių pratekamumas o vyrui spermograma pasidaryti, tai aktualu kiek €.
Ritė_Bitė parašė:
Apie kokius tyrimus eina kalba?
Na pvz man liko kiaušintakių pratekamumas o vyrui spermograma pasidaryti, tai aktualu kiek €.
San_ parašė:
Tai pas jus ne kompensuojama procedūra?
San_ parašė:
Sake už visus tyrimus reikės susimokėti, tik jei reiks pagalbinio bus nemokamai. Ar iš tiesų taip viskas vyksta?
Jei neturit tikslios diagnozės kodėl nepavyksta pastoti, tada taip, visi tyrimai mokami beieškant priežasties
J.U.R.GAA parašė:
Jei neturit tikslios diagnozės kodėl nepavyksta pastoti, tada taip, visi tyrimai mokami beieškant priežasties
Bet aš pamenu, kai pirmą sykį atejau i samtaras pas A. turejau visus kraujo tyrimus, vyras pilnai buvo istirtas nuo uzkreciamu ligu, paseliu ir pan. pas urologa ne karta buves ir parasyta, kad rekomenduojamas ivf, bet A man vis tiek pasake darytis pratekamuma, uz kuri as mokejau, ir aisku ten viskas buvo gerai.Nesuprasi cia.
Aapupa parašė:
Ar registruojantis Santarose del IVF kompensuojamo reikia ir vyrui siuntima tureti is seimos gydytojo ar uztenka tik man?🤔
Uztenka tik jums
Beeta parašė:
Bausyte išeina nuo pat gegužės 1, registruotis galima pas ką nori, laisvai gavau vieta pas V![]()
Pirmam vizitui?
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai