Yarinelle parašė:
Lengvo gimdymo!![]()
Aciu. Kazko viskas uzsitese... bet siandien jauciu jau vaziuosiu. Atsibudau jau skausmas. saremiai bet dar reti...exh nebus Valentino
Yarinelle parašė:
Lengvo gimdymo!![]()
Aciu. Kazko viskas uzsitese... bet siandien jauciu jau vaziuosiu. Atsibudau jau skausmas. saremiai bet dar reti...exh nebus Valentino
viikute parašė:
Sveikutes. Norėjau paklausti gal žinote kur Šiauliuose galima įsigyti gražiu pvz suknelių ir panašiai nėštukėms? Yra spec parduotuvės nėštukėms? Esu pati ne visai į…
Sveika. Nesu mačius aš čia parduotuvių nėštukėm 😄 viską perku iš interneto sinsėjaus, about you ar pan
lape_snape0 parašė:
Mačiau H&M buvo bent jau kelnių, džinsų tikrai ir Saulės mieste Sinsay nemažai yra nėštukėms![]()
Bet hm akropoly labai mažai mamom pasirinkimo
viikute parašė:
O sakykit kaip kokybė? Pvz iš tokio kaip sinsėjaus ar HM? Nėra taip kad viena kart išskalbi ir nublanksta spalva? 🙄😅
Sinsėjaus prastesne nei hm ir kainos mažesnės. Aš per išpardavimą bliuskių pasiėmiau po 5€, kelnės už 10€ tai bus ir negaila jei išsimes
Renkama neščiųjų mokyklėlės grupė, pasiruošimo gimdymui kursas Šiauliuose
https://www.facebook.com/events/1366735680563473/?ref=newsfeed
nestuke88 parašė:
Sveikosgal yra jau pagimdžiusiu vaiko ir mamos klinikoje ausis metais? Domina šis bei tas po gimdymo. Lauksiu pasisakančių
![]()
Taip kovo menesi
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai