2024.01.15 16:34 (prieš 2 m.)
Sveikos ,Siaulietes mamytes. 2024m mamyciu temos neradau, tad pabandysiu rasyti cia. Jus jau praejote ta kelia.Ir manau galesite atsakyti is savo patirties.
Sukonkretinsiu- mano jauniausiam 4metai, tad per tuos metus daug kas pasikeite nestumo prieziuros sferoje.
Viena didziule problema, su kuria, manau daug kas susidure-jeigu lankaisi poliklinikoje, tave visiems echoskopams siuncia i moters ir vaiko klinika. O ten registruoja telefonu vyksta tik menesio gale kitam menesiui, tada paskambini gale menesio-nebeturi vietu,kada tau reikia (pagal tavo nestumo sav.)
Tai kelia stresa.
Noriu jusu paklausti-kam buvo ta pati situacija-kokia iseiti pasirinkote? Lankytis privaciai? Jei taip, gal turite rekomendaciju?
Dabar pirmam 12sav echoskopui teko nuvykti i Inmedica, bet tai buvo mano ginekologes susitarimo deka. Ir tai -greitai negavau ,vietoj 12sav, man jau buvo 14sav.6d. Ekrano nerode, tik pakomentavo gale. Nuotraukytes atspausdino, bet ju nedave, tik aprase visus ismatavimus knyguteje. Truputi nustebino... Taip pat-tokio laiko jau turejo matytis lytis, bet kai paklausiau, sake kad neziurejo.
Na zodziu-ne taip viska isivaizdavau, pagal tai, kaip buvo su pirmais vaikais.
Dabar ta pati situacija kartojasi su 20-tos sav. echo. Skambinu i moters ir vaiko klinika, dar neleidzia registruotis vasariui-skambinkit gale menesio. Itariu, kad paskambinus gale menesio-nebetures vietu.
Reikia rekomendaciju kur ir pas kokia ginekologe/adarytis sekancius nestumo echoskopus /ultragarsus. Taip pat domina ir kainos. Kas nenori rasyti viesai,parasykite zinute.