Raimikede parašė:
Aš lankaus pas Valančiūtę. Kolkas esu patenkinta, labai maloni moteris😊
O kur ji dirba? Kiek vizitas?🤗
Raimikede parašė:
Aš lankaus pas Valančiūtę. Kolkas esu patenkinta, labai maloni moteris😊
SweetLemon parašė:
Valkerienė, jei neklystu, kartu su Peršina Inmedica klinika privačiai. Jei taip pat kaip
Valkeriene mačiau dirba Lyros šeimos centre, esu ten registruota su pirmagymiu tai galvoju gal reiktu pas ją užsiregistruoti
Tik įdomu ar keičiasi labai elgesys jeigu neprivačiai eini🫣
gabriuuks95 parašė:
Valkeriene mačiau dirba Lyros šeimos centre, esu ten registruota su pirmagymiu tai galvoju gal reiktu pas ją užsiregistruoti
Pagal tai, kiek spėjau pažinti, susidarė labai gera nuomonė ir tikrai tikiu, kad taip pat puikiai prižiūrės, kaip ir privačiai. Man pačiai su ja ligoninėje teko bendrauti, tai nemokamai, bet labai maloni ir kompetetinga pasirodė 🥰
gabriuuks95 parašė:
Tavo sveikatos namai klinikoje. 50€
Tiek Valkerienė, tiek Valančiūtė 👌👌 Mano nėštumą prižiūri Valkerienė ir gimdyme dalyvaus kartu. Mano draugė, visą nėštumą, buvo patenkinta ja. Aš taip pat džiaugiuosi. Kol kas viskas gerai, laukiu sekančio vizito.
Pas Valančiūtę einu privačiai, kai dėl iškilusių problemų negaliu prieiti pas Valkerienę, tai vizitas 50 eur. Irgi labai gera gydytoja, bent mano akimis.
lape_snape0 parašė:
Tiek Valkerienė, tiek Valančiūtė 👌👌 Mano nėštumą prižiūri Valkerienė ir gimdyme dalyvaus kartu. Mano draugė, visą nėštumą, buvo patenkinta ja. Aš taip pat džiaugiuo…
O pas Valkeriene kur einat?
gabriuuks95 parašė:
O pas Valkeriene kur einat?
Lyros šeimos centre, nes ten registruota esu
lape_snape0 parašė:
Lyros šeimos centre, nes ten registruota esu
Nemokama priežiūra ten? Aš irgi registruota Lyros šeimos centre, noriu pas ją patekti. Liepė laukti kovo mėn kai dalins talonus.. tai lauksiu skambučio. O priežiūra patenkinta esat? Viską atlieka ką reikia? Echoskopus centre atlieka?
gabriuuks95 parašė:
Nemokama priežiūra ten? Aš irgi registruota Lyros šeimos centre, noriu pas ją patekti. Liepė laukti kovo mėn kai dalins talonus.. tai lauksiu skambučio. O priežiūra…
Nemokama, nesu mokėjus (nebent spec tyrimas koks). O šiaip su eilėms pas ją tai sunku.. aš registratūroj pasakiau, kad man ginė liepė vasario vidury pasirodyt tai buvo nepatenkintos, nes sako nėr vietų. Bet atrado stebuklingai
lape_snape0 parašė:
Nemokama, nesu mokėjus (nebent spec tyrimas koks). O šiaip su eilėms pas ją tai sunku.. aš registratūroj pasakiau, kad man ginė liepė vasario vidury pasirodyt tai b…
O minėjot jog ji dalyvaus ir gimdyme čia susitaret iš anksto su ja ar kaip? Nes kiek zinau norint kad butu jusu gine kai ji nebudi tuo metu tai reikia moketi. Ir dar toks klausimelis naturaliai planuojat gimdyti o galbut cp bus?🤗
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai