Gelyte7777 parašė:
Tikriausiai kad ne į tą 😅 jau čia visos pagimdžiusios 😅
Aha jau pastebėjau, atsiprašau!😁🤭🤭
Gelyte7777 parašė:
Tikriausiai kad ne į tą 😅 jau čia visos pagimdžiusios 😅
Aha jau pastebėjau, atsiprašau!😁🤭🤭
sincera. parašė:
ką Jums teisininkė patarė šiuo klausimu? esu tokioje pat situacijoje ir darbdavys siūlo 6 VDU kaip "final offer" abipusiu susitarimu🤣 o būtent tiek ir priklauso pag…
Tai va. Istorija tęsiasi.
Gautuose dokumentuose pasiūlymas nutraukti sutartį bendru susitarimu, bet prikabintas jau mano vardu užpildytas "Prašymas atleisti iš darbo"
Ir nors jame nimimas DK 54, realiai UT ir Sodra tai traktuos , kaip darbo sutarties nutraukimą darbuotojo valia ir ... atidės išmokų mokėjimą 3 mėn 🫢
Teisninkė paruošė susitarimo šabloną, laukiu žinių iš darbdavio.
Dėl išeitinės - tai 6 mėn išeitinė, kaip minėjo teisininkė, yra gana neblogas pasiūlymas ( mano atveju).
Elanders parašė:
Gautuose dokumentuose pasiūlymas nutraukti sutartį bendru susitarimu, bet prikabin…
Jei taip išsidirbinėja, bet 12 neičiau
Gruodis24 parašė:
Jei taip išsidirbinėja, bet 12 neičiau![]()
Kolkas laukiu. Ir jau pradedu galvoti ką čia apsirengus, nes jei iki vakaro nieks nieko - ryt 8:00 reiks būt darbe 😆 darbo sutartis vis dar galiojanti bus 😀
Man jau šiandien pirma diena darbe. Aišku, daugiau techniniai klausimai - kompiuterio suruošimas, prisijungimai ir t.t. Bet labai keistas jausmas 😀 Naudojuosi DK duota galimybe dirbti iš namų, tai pasiėmusi kompiuterį grįžau namo, tik vaikas nesuprato, kodėl mama užsidarius kambaryje, o jai reikia su tėčiu svetainėje žaisti 😀
Elanders parašė:
Kolkas laukiu. Ir jau pradedu galvoti ką čia apsirengus, nes jei iki vakaro nieks nieko - ryt 8:00 reiks būt darbe 😆 darbo sutartis vis dar galiojanti bus 😀…
Nueinate, iškart prašymą dirbti nuotoliu nešate iki vaikui 3 metai. Ir diktofoną įjungtą visada...sėkmės
Gruodis24 parašė:
Nueinate, iškart prašymą dirbti nuotoliu nešate iki vaikui 3 metai. Ir diktofoną įjungtą visada...sėkmės
Vat ir norėk žmogus tvarkingai išeiti 🤦♀️
Elanders parašė:
Vat ir norėk žmogus tvarkingai išeiti 🤦♀️
Tai vat kai kurie tvarkingai ir gražiai atsisveikina, o kiti vieną sako ir kitą dokumentuose rodo. Tai jau ir yra pažeidimas.
Elanders parašė:
Gautuose dokumentuose pasiūlymas nutraukti sutartį bendru susitarimu, bet prikabin…
ačiū už pasidalinimą!🙂
aš tai nepasirašinėčiau tokio prašymo, kad ir būtų minima, jog bendru susitarimu😁
sincera. parašė:
ačiū už pasidalinimą!🙂
aš tai nepasirašinėčiau tokio prašymo, kad ir būtų minima, jog bendru susitarimu😁
Nepasirašiau ir aš. 😅
Buhalterė buvo nemaloniai nustebinta, bet visgi vakare gavau savo siųstus šablonus su trūkstama informacija.
Truputį pikta - aš moku už teisininkės paslaugas, nors tokias formas turėtų turėti jie, iš esmės ju reikalas - jie man neturi darbo, ne aš išeiti noriu 🤦♀️🤷♀️
Tebūnie 😅
Nekartą buvo paminėta ir pabrėžta, " tai kad jau kosuktuojies su teisininke..."
Labai gaila, kada įmonės viešai deklaruojama pozicija visiškai neatitinka realybės!
Laukiam ryt ryto - turėčiau gauti galutinius patvirtinimus.
Savaitę atsainiai ieškojus darbo , gavau pirmuosius kvietimus į pokalbius....
Vyras ir visi aplinkiniai siūlo neskubėti - dar bent kelis mėn pabūti namie su mažyle....
o man kaip ir toks kirminas dėl darbo neturejimo.
Šiandien galėjau pasipraktikuoti ką reikštu būt darbe 8 val. Nežinau kokio užtemimo vedina, bet tokiu laiku užsirašiau manikiūrui.
Ir supratau, kad žiauriai būtų sunku .... vaiką žadinti, suruošti ir išvežti pas senelius reiktų 7 val.... tai, kad spėti viską ryte - turbūt kelčiausi 4....
Ir logiški pasakymai atrodo, dar pabūti namie ir niekur neskubėti....
Kaip jums sekėsi/sekasi grįžti į darbo rutibą su vaikais?
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai