Gille parašė:
Pas kokias daktrares lankotes? 🧚♀️
Šiuo metu į įskaitą įsitraukiau pas Rimšienę, tačiau lankausi ir pas Domarką.
Gille parašė:
Pas kokias daktrares lankotes? 🧚♀️
Šiuo metu į įskaitą įsitraukiau pas Rimšienę, tačiau lankausi ir pas Domarką.
Yarinelle parašė:
Gal žinote kokių nėsčiųjų užsiėmimų Šiauliuose?
Geras klausimas, mane taip pat domina🌺
viikute parašė:
Geras klausimas, mane taip pat domina🌺
Šiuo metu nera kiek ziurejau. Buvo pries naujus metus tai tikrai ir vede is sportas visiems organizacijos
gabriuuks95 parašė:
Sveikos mamytes, rekomenduokit ginekologe Šiauliuose ir ar verta eiti privačiai? Gal yra nuoširdžių ginekologių ir be privataus kabineto🫣
Nežinau, dėl ne privačių, bet yra nemažai privačių, kurias rekomenduočiau. Iš šviežiausios patirties - Peršina, Bogužienė, Valkerienė. Nors tų gerų yra ir daugiau - Valančiūtė (buvusi Ligeikienė), daug kas giria Jurgitą Balčiūnienę (nors pati pas ją nesu buvusi). Gal kažką išsirinksite ☺️
SweetLemon parašė:
Nežinau, dėl ne privačių, bet yra nemažai privačių, kurias rekomenduočiau. Iš šviežiausios patirties - Peršina, Bogužienė, Valkerienė. Nors tų gerų yra ir daugiau -…
O kur Valkeriene dirba? Kokios kainos dabar? Del neštumo reikia pas Bogužienė spėju neįmanoma patekt nes visos pas ją eina🫣
gabriuuks95 parašė:
O kur Valkeriene dirba? Kokios kainos dabar? Del neštumo reikia pas Bogužienė spėju neįmanoma patekt nes visos pas ją eina🫣
Valkerienė, jei neklystu, kartu su Peršina Inmedica klinika privačiai. Jei taip pat kaip
pas Peršina, tai vienas vizitas - 60€. Mano atveju, verta kiekvieno cento, nes konsultuoja ir telefonu. Visada padės, kada reikia.