N.E.R. parašė:
Taip. Per stumimą tik išėjo, nes pas mane buvo daugiau personalo gimdymo metu. Bet ir sutarę buvom, kas bus iki stumimo. Aš nei pati norėjau, nei jis. Palatoje buvo…
o jei nepaslaptis kiek kainavo palata?
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįN.E.R. parašė:
Taip. Per stumimą tik išėjo, nes pas mane buvo daugiau personalo gimdymo metu. Bet ir sutarę buvom, kas bus iki stumimo. Aš nei pati norėjau, nei jis. Palatoje buvo…
o jei nepaslaptis kiek kainavo palata?
musuudrabuziai parašė:
o jei nepaslaptis kiek kainavo palata?![]()
![]()
Čia standartinė. Brangiausia Budapeštas palata, ten virš 100 eur. už parą, bet jei daug gimdymų tai ir ten užimta buna.

N.E.R. parašė:
Čia standartinė. Brangiausia Budapeštas palata, ten virš 100 eur. už parą, bet jei daug gimdymų tai ir ten užimta buna.
supratau, ačiū, kad pasidalinote
musuudrabuziai parašė:
gvote privačia palatą? o laikė 4 paras net?![]()
Taip, privačią gavom
O laikė ilgiau biškį, nes buvo didesnė gelta, kadangi mano ir vaiko kraujo grupės skirtingos. Tai turėjom fototerapiją ir ilgiau stebėjo.
MajaCat parašė:
Taip, privačią gavomO laikė ilgiau biškį, nes buvo didesnė gelta, kadangi mano ir vaiko kraujo grupės skirtingos. Tai turėjom fototerapiją ir ilgiau stebėjo.…
Supratau, nes mano tai minusinė grupė o vyro pliusas
bet pirmas vaikas gimė su pliusine grupe, bet nebuvo geltos.
musuudrabuziai parašė:
Supratau, nes mano tai minusinė grupė o vyro pliusas![]()
bet pirmas vaikas gimė su pliusine grupe, bet nebuvo geltos.![]()
Vyro -, mano +, vaiko + ir buvo gelta. Bet mūsų atvėju dėl vakumo. Vaikui buvo kefalohematoma, tai greičiausiai dėl to.
Svaj parašė:
Sveikos, jeigu gliukozes reiksme 5,1 tai jau bus nustatytas gestacinis diabetas? 😊
Sveiki. Taip. Man buvo 5,1. Neleido priduot dar kart. Sakė nieko nepakeis
Svaj parašė:
Sveikos, jeigu gliukozes reiksme 5,1 tai jau bus nustatytas gestacinis diabetas? 😊
Taip, man buvo tiek.
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai