Žemuogių pievelė parašė:
6 sav ir 3 d echo matokraujavau nes atsisluoksniavimas
Tos dienos taip letai slenka iki kazkokios saugesnes ribos...
🙏🙏🙏
Žemuogių pievelė parašė:
🙏🙏🙏
sugar9 parašė:
Man kitą savaitę nusimato pradžia stimuliacijos ir kaina medikamentams nurodyta apie 1200 .. ar man viską pirkti klinikoje ko reikės ar bandyti iš Marinos gauti inf…
O čia kitą savaitę važiuosite pirmai stimuliacijos apžiūrai? Nes jei pas Mariną, tai ji tikrai gerai žino, ką tos lietuvės pigiau LT susiveikia, o ko nėra LT. Tai prašykit receptų tam ką visos tos lietuvės perka Lietuvoj
Tik grįžus reikės lėkti vaistinėn užsakinėti (Santarose arba prie vaisingumo klinikoj Rygos gatvėj tai einami vaistai, laukti atvežimo nereikės). Tai čia irgi žiūrėkit, kada reikia pradėti leistis vaistus (jei grįšite vėlai autu, o kitą rytą reikės leistis, tai pačiai klausimas - ar ramiau Rygoj pasiimti su savim arba atlėkus su autu biski pastresuoti lakstant po miestą). Bet taip - kai pvz norfoj yra laimės valandos, tai būna gerokai pigiau nei Rygoj.
Tiesa, dabar pagalvojau - bet kokiu atveju prašykit receptų dėl viso pikto, nes jei pakoreguos dozę - atsivežtų vaistų iš Rygos gali nepakakti.
Jei naudotų ovaleap ir reikėtų to daugkartinio švirkšto (ir klinika neduotų), tai rašykit man AŽ - turiu ir man jo mažiausiai 3mėn tikrai nereikės.
Žemuogių pievelė parašė:
Net lengviau pasidarė, vis apie jus pagalvodavau ♥️
Labai už jus džiaugiuosi 🥹, įsivaizduoju kokie jums paskutiniu metu emocijú kalneliai 😃
Sugalvojau parašė:
O čia kitą savaitę važiuosite pirmai stimuliacijos apžiūrai? Nes jei pas Mariną, tai ji tikrai gerai žino, ką tos lietuvės pigiau LT susiveikia, o ko nėra LT. Tai p…
Aha, bus apžiūra stimuliacijos pradžiai ir galvoju ar Marina jau prieš apžiūrą žinos kokių vaistų man reikės ir gaučiau receptus ir vaistai jau lauktų manęs namuose, nes man didelis stresas lakstyti po vaistines ... mėgstu viską pasiruošti jei tik įmanoma ...
sugar9 parašė:
Aha, bus apžiūra stimuliacijos pradžiai ir galvoju ar Marina jau prieš apžiūrą žinos kokių vaistų man reikės ir gaučiau receptus ir vaistai jau lauktų manęs namuose…
Nežinos, F apžiūrės, susakys, į kompą surašys, nuves tada jūs pas med sesutę receptams, vaistams, koordinatorė dar prieš išleisdama atneš lapą su protokolu.
Labai tiksliai sužiūrėkit, ką ir kada, tiksliai kurią valandą gerti/leistis. Ir jei reikia pradėti "pirmadienį" ir gerti 2k dienoj, tai tą pirmadienį jau 2k, ar nuo vakaro tik pradėti
Perkuičiau imunologinio nevaisingumo forumą ir galvoju, ką čia daryti. Ar pasikliauti F, ar eiti pas Karpenko/Bikovą ir tik gavus jų nuomonę/gydymą grįžti pas F? Nežinau, ar kas buvo tokioj situacijoj ir ką darėt? Ir jei eini pas K, tai kaip ten derinti viską su F? Kas ir kada turi pasakyti, kada jau galima daryti sodinimą ir koks protokolas? Ir kitas gana kvailas klausimas. Jei pirma buvo aukštas CD ir geriau prednosole ir nepadėjo, o kitų tyrimu po 4mėn jis buvo normalus, prednosole negėriau ir irgi nepavyko. Tai kaip tada su visais tais protokolais ir tyrimais - išvarai B ar K skirtą kursą, darai tyrimus, atsako, kad dabar gerai ir staigiai daryti FET su K/B skirtų imuniteto protokolu ir F hormoninių protokolu?
Sugalvojau parašė:
Perkuičiau imunologinio nevaisingumo forumą ir galvoju, ką čia daryti. Ar pasikliauti F, ar eiti pas Karpenko/Bikovą ir tik gavus jų nuomonę/gydymą grįžti pas F? Ne…
Kiek man teko susidurti su tokia situacija, tai F visiškai nepriima LT gydytojų nuomonės ir gydymo metodų. Aš tame tarpe kai važinėjau į LV nuėjau pas Serapiną. Jis peržiūrėjęs tyrimus patarė per FET leistis kraują skystinančius dėl padidėjusio homocisteino ir mažo CD ląstelių skaičiaus. Pasakiau tai F, ji tik pirštu į smilkinį pasukiojo ir paskyrė eilinę PRP procedūrą (jų turėjus tris, nei viena nepadėjo). Na ir aišku atmetus jai Serapino gydymą, nei vienas FET nepavyko.
Viskas baigėsi tuo, kad nusivylusi F nuėjau pas Žiobaką, kuris atsižvelgė į Serapino rekomendacijas. Pavyko iš pirmo karto.
Syria parašė:
Kiek man teko susidurti su tokia situacija, tai F visiškai nepriima LT gydytojų nuomonės ir gydymo metodų. Aš tame tarpe kai važinėjau į LV nuėjau pas Serapiną. Jis…
Oho, o LV rašėte kokį feedback'ą, kad va pavyko tokiu principu?
sugar9 parašė:
Oho, o LV rašėte kokį feedback'ą, kad va pavyko tokiu principu?
Nerašiau aš jiems nieko..Kadangi LV liko vienas embrionas su klaustuku, kuris ten ne visai gerai vystėsi su trim xxx, tai pasilikome jį pabaigai, nes LT turime dar vieną. Kai važiuosime pasiimti embriono iš LV, tada ir pasakysiu F. Bet jau numanau kad nelabai patenkinta bus. Aš per paskutinį FET sulaukiau iš jos nemažai negatyvo, tai kažkaip nesinori eilinį kartą bendrauti ir aiškintis, nes nebėra prasmės.. juo labiau kad vis dar negaliu jai atleisti kad nepaklausė rekomendacijų, kelis kartus iš eilės taikė tą patį savo išgalvotą ir neveiksmingą gydymą ir dėl jos ego praradome tris sveikus embrionus..
Syria parašė:
Nerašiau aš jiems nieko..Kadangi LV liko vienas embrionas su klaustuku, kuris ten ne visai gerai vystėsi su trim xxx, tai pasilikome jį pabaigai, nes LT turime dar …
Žiauru... galvojau gal F išgirdusi kitą taikytą būdą padarytų išvada taip pat.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai