Ocean Ni parašė:
O jūs ivf stimuliacijà pradėsit ar FET ruošiatės?
Ivf...
Ocean Ni parašė:
O jūs ivf stimuliacijà pradėsit ar FET ruošiatės?
Ivf...
sugar9 parašė:
Ivf...
Radau kas priims dabar, tai važiuoju echo darytis ir Marinai nusiusiu. Tik klausimas ar jau ne per vėlu..
sugar9 parašė:
Radau kas priims dabar, tai važiuoju echo darytis ir Marinai nusiusiu. Tik klausimas ar jau ne per vėlu..
Na standartiškai stimuliacija trumpam protokole yra nuo 2 c.d. Iki 4 c.d. Dar laikoma "normaliai" pradēti. Tai įdomu, ko klinika taip uždelsė.
Jums spręsti aišku, ar bandyti, ar laukti kito ciklo.
Man pirmas ivf TR iš vis buvo pradėtas "random", nes nuskridom pagal ciklà kelias dienas prieš tikimàsi mm pradžià, o jos vis nesirodė savaitę, tai kai hormonai leido, gydytojai pradėjo stimuliacijà iš vis be mm. O jos atėjo jau stimuliacijos eigoj, iš viso crazy 2 sav vėlavo. Rezultatas buvo neblogas, gavom gal čiut mažiau kiauš. nei galima mano situacijoj tikėtis, bet buvo brandžiis, vaisinosi. O kiekis kiauš galėjo būt ir dėl to, kad iš pradžiú nedràsiai stimuliavo mažesnėm dozėm.
Tai nėra idealu vėliau pradėti, nes hormonai keičiasi su ciklu, bet kažkà vis tiek gautumėt...
Ocean Ni parašė:
Na standartiškai stimuliacija trumpam protokole yra nuo 2 c.d. Iki 4 c.d. Dar laikoma "normaliai" pradēti. Tai įdomu, ko klinika taip uždelsė.
Klinika pražiopsojo mano laišką ...
Ocean Ni parašė:
Iš esmės stimuliaciją galima bet kada cikle pradėti, jei situacija palanki, o tą parodo echo ir kraujo tyrimai. Mano paskutinės stimuliacijos vidury ciklo pradėtos, o rezultatai geresni nei bet kada anksčiau.
sugar9 parašė:
Bet be echo jums ir kraujo tyrimú dar reikia, ne?
Ocean Ni parašė:
Bet be echo jums ir kraujo tyrimú dar reikia, ne?
Klinika paprašė kol kas tik echo ir spręs jie ką daryti. Ryt pradėti ar ne...
sugar9 parašė:
Klinika paprašė kol kas tik echo ir spręs jie ką daryti. Ryt pradėti ar ne...
Labai Jums linkiu, kad viskas pavyktų ir būtų gerai, matau, kad esate sunerimusi ir pasimetusi, tikiuosi viskas gausis, nors ir vėliau, praneškite kaip seksis toliau, laikom už jus 🤞🤞🤞❤️
Mažylė1 parašė:
Labai Jums linkiu, kad viskas pavyktų ir būtų gerai, matau, kad esate sunerimusi ir pasimetusi, tikiuosi viskas gausis, nors ir vėliau, praneškite kaip seksis tolia…
Toks biški šokas buvo, kai gavau Marinos laišką... mano vyras išvažiuoja vasarį kelioms savaitėms ir mes susideliojome datas taip, kad jis būtų ir bam bomba. Bet Marinos žinutė po echo: "Doctor said that since today follicles small and have same size, we can start stimulation without worries tomorrow, there will be no difference or problem due to that. " tai ryt gausiu instrukcijas dėl stimuliacijos.
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai