Meshka parašė:
Jeigu foliato ir b6 nelabai galite daug gerti ir reikia greitai numusti homocisteina, galbut reiketu pagerti aspirina.
Būtinai pasidomėsiu dėl aspirino, ačiū
gal bandėte ir padėjo?
Meshka parašė:
Jeigu foliato ir b6 nelabai galite daug gerti ir reikia greitai numusti homocisteina, galbut reiketu pagerti aspirina.
Būtinai pasidomėsiu dėl aspirino, ačiū
gal bandėte ir padėjo?
Fione parašė:
As irgi linkusi perdozuoti, ypac folata, organizmas toks.
Tmg man dar neblogai muso, ir savinosi, gal ji pabandykite?
Čia betainas, taip? Jei taip, tai vakar jau truputį apie jį skaičiausi, svarstau išmėginti
StebuklingaŽaluma parašė:
Būtinai pasidomėsiu dėl aspirino, ačiūgal bandėte ir padėjo?
Mano homocisteinas geriant paprasta folio rugsti buvo apie 8. Serapinas paskyre gerti vit b12, b6, aspirina, foliata. Tuo metu jau laukiausi. Per 2 menesius homocisteinas nukrito iki 5.
Meshka parašė:
Mano homocisteinas geriant paprasta folio rugsti buvo apie 8. Serapinas paskyre gerti vit b12, b6, aspirina, foliata. Tuo metu jau laukiausi. Per 2 menesius homocis…
Oho, tikiuosi ir man pavyks nors iki 7 nusikrapštyt tą homocisteiną. Kaiptik laukiu dabar folio rūgšties tyrimo ats. Jei norma, bandysiu folato 800 + b12 500 + myo ir chiro inozitolio, dar greičiausiai betainą pridėsiu ir bent kas antrą dieną aspirino
Oho, tikiuosi ir man pavyks nors iki 7 nusikrapštyt tą homocisteiną. Kaiptik laukiu dabar folio rūgšties tyrimo ats. Jei norma, bandysiu folato 800 + b12 500 + myo …
Taip, aspirina manau galite ir kas antra diena, nebutina kasdien.
Ar jus turite mthfr mutacija? Jei taip, kokia forma - homo ar heterozigotine?
Oho, tikiuosi ir man pavyks nors iki 7 nusikrapštyt tą homocisteiną. Kaiptik laukiu dabar folio rūgšties tyrimo ats. Jei norma, bandysiu folato 800 + b12 500 + myo …
Rekomenduociau dar Santaru labej foli eritrocituose issitirti, jis patodo kiek isisavina jo is tikro.
Meshka parašė:
Taip, aspirina manau galite ir kas antra diena, nebutina kasdien.
Ar jus turite mthfr mutacija? Jei taip, kokia forma - homo ar heterozigotine?
Ne, mutacijų lyg neturiu.
Kokį progesteroną dažniausiai naudojate ruošiantis FET, ir po transferio pas Fodiną?
Praitą kartą buvo paskyrusi gepretix 100mg po 2×3kartus. Dabar rašo utrogest 100mg? ( ne utrogestan) . Sakau, kad praitą kartą vartojau gepretix, tai sako, kad nesverbu, kurį noriu tą galiu. Po gepretix geriamo perkėlimo dieną buvo 32.4nmol. Po to pasikėlėm su lubion. Tai dabar galvoju ar bandyti utrogest ar likti prie gepretix. Kokios jūsų patirtys, ką geriau savinasi?
Dar klausimas toms, kurios gal žinos.
Čia su D-DIMERAIS viskas ok?
Ok, pas mane pries nestumo 115 budavo
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai