SvajonėsLaukianti parašė:
Ar zarzio ji paskyrė?
Taip, F viska skyre. Man si karta buvo visai skirtingas protokolas, lyginant su dukrytes FET, bet ana karta buvo auksti unk o si karta zemi. Kazkaip abejojau labai kad suveiks, bet suveike.
Ar zarzio ji paskyrė?
Taip, F viska skyre. Man si karta buvo visai skirtingas protokolas, lyginant su dukrytes FET, bet ana karta buvo auksti unk o si karta zemi. Kazkaip abejojau labai kad suveiks, bet suveike.
Fione parašė:
Taip, F viska skyre. Man si karta buvo visai skirtingas protokolas, lyginant su dukrytes FET, bet ana karta buvo auksti unk o si karta zemi. Kazkaip abejojau labai …
Džiaugiuosi dėl Jūsų 🤍 matyt ji žino, ką daro. Tik įdomu kaip tie unk keičiasi į aukštų į žemus ar atvirkščiai
StebuklingaŽaluma parašė:
Kokio brendo B12 vartojate homocisteinui pasimažinti?
Bandžiau ieškoti info ir kitose temutėse, bet kažkaip nepavyksta rasti.
Sitos firmos gerdavau. Homocisteina nuo 15 iki 8 nusimusiau per nepilnus 2 men.🫢 Aisku plius folatas, b6, cinkas, betainas ejo i pagalba kartu.
Saulesspindulelis1 parašė:
Sitos firmos gerdavau. Homocisteina nuo 15 iki 8 nusimusiau per nepilnus 2 men.🫢 Aisku plius folatas, b6, cinkas, betainas ejo i pagalba kartu.
Hm, labai gerą rezultatą pasiekėte per du mėn... gundo išbandyti
su folatu ir b6 pas mane komplikuoti santykiai, nes abiejų pasirodo buvau perdozavus. Tai folato dabar tik 400 vartoju, b6 išvis jau bijau... kaži vien su b12 ir folatu pavyks nors kiek apmažinti homocisteiną ar vargiai....
Hm, labai gerą rezultatą pasiekėte per du mėn... gundo išbandytisu folatu ir b6 pas mane komplikuoti santykiai, nes abiejų pasirodo buvau perdozavus. Tai folato…
Jeigu foliato ir b6 nelabai galite daug gerti ir reikia greitai numusti homocisteina, galbut reiketu pagerti aspirina.
Kokio brendo B12 vartojate homocisteinui pasimažinti?
Bandžiau ieškoti info ir kitose temutėse, bet kažkaip nepavyksta rasti.
Čia buvo tyrimuose surašyta ir matuotas homocisteinas tačiau lyg ir gėrė prenatal vitaminų kompleksą, kuris jum netiks dėl vitamino d. Gal rėžiai, kuriuos turėjo tyrėjai ir rezultatai taip neišgąsdins dėl savo homocisteino lygio, nes 7 buvo žemutinė riba. Kas krito į akį - didesnį poveikį FET rezultatams turi D vit lygis, o ne pvz 7,2 homocisteinas
Džiaugiuosi dėl Jūsų 🤍 matyt ji žino, ką daro. Tik įdomu kaip tie unk keičiasi į aukštų į žemus ar atvirkščiai
Aciuu, ir jums didziausios sekmes! 😘❤️
Hm, labai gerą rezultatą pasiekėte per du mėn... gundo išbandytisu folatu ir b6 pas mane komplikuoti santykiai, nes abiejų pasirodo buvau perdozavus. Tai folato…
As irgi linkusi perdozuoti, ypac folata, organizmas toks.
Tmg man dar neblogai muso, ir savinosi, gal ji pabandykite?
Fione parašė:
As irgi linkusi perdozuoti, ypac folata, organizmas toks.
Tmg man dar neblogai muso, ir savinosi, gal ji pabandykite?
Kiek esu tyrusis folio rugsti, pas mane rezultatas desimtim ar net simtais kartu virsija norma. Matomai taip yra del mthfr mutacijos, kai folio rugstis blogai savinasi ir didele dalis lieka cirkuliuoti kraujyje.
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai