Mamytevi parašė:
Issigandt wc neuzsirakina;)
Einat i wc,ar dusa,tik uzdarot dureles, ir tiek, uzrakint negalima- o jei bloga,o …
Bet gimdykloje tulikas užtat užsirakina 😅 Paradoksas 😅😅😅
Tyzenhauzų g. 18A, VilniusMamytevi parašė:
Issigandt wc neuzsirakina;)
Einat i wc,ar dusa,tik uzdarot dureles, ir tiek, uzrakint negalima- o jei bloga,o …
manopaslaptis parašė:
Va sito dalyko jau neprisimenu 🙈matomai ne iki to buvo tada.kad pataloginiam ir akuseriniam pagimdzius kad neuzsirakina,tai prisimenu kazkaip
Tikrai guldo ir po dvi, nes praėjusią savaitę buvau ta pirmoji, kuriai nebeužteko vietos.🫣 Kitą rytą, prieš keliaujant į operacinę, irgi teko išgirsti slaugytojos žodžius naujai atėjusiai pacientei "Reikės šiek tiek palaukti, nes kol kas neturiu, kur jus paguldyti". Koridoriuje esančiuose WC ir duše durys neužsirakina. Palatos kolegė domėjosi, kodėl taip yra, tai paaiškėjo, kad, na, o maža ką - moterytei pasidarys bloga ar pradės gimdyti, tai nebus kada su užraktais žaisti.🙂
kaktusa parašė:
Tikrai guldo ir po dvi, nes praėjusią savaitę buvau ta pirmoji, kuriai nebeužteko vietos.🫣 Kitą rytą, prieš keliaujant į operacinę, irgi teko išgirsti slaugytojos ž…
Tuomet gimus vaikučiui, vyrai nakčiai kartu nepasilieka? Naktį leidžiate kartu su palatos drauge ir vaikučiais?
Aš čia rašiau apie Patologijos skyrių, kuriame guli moterys iki gimdymo. Kiek esu priskaičiusi apie Akušerijos skyrių, jeigu moteris guli nemokamoje palatoje, vyras pasilikti per naktį negali. Net neįsivaizduoju apie nemokamų palatų užimtumą, nes, kaip suprantu, visos labiau pageidauja mokamų palatų. Nedaug trūko, kad būtų tekę išbandyti nemokamą palatą, bet buvau paskutinė, kuri tądien gavo palatą su dalinai pagerintomis buities sąlygomis. Jeigu būtų tekę dalintis nemokama palata, tai kita moteris, oi, būtų prisižiūrėjus vaizdų, nes po CP savarankiška veikla ir kūdikio priežiūra iš šono turėtų nekaip atrodyti.😀
Gulėjau nuo pirmadienio potologiniam,tai dienos metu viena palatoi buvau,arčiau nakties kolege paguldė,bet aš jau į gimdyklą keliavau🙂mame nustebino tai ,kad patologiniam apie 9ryto paguldė,bet tą dieną maistas nepriklause... (bent perspeje būtų)tai vyrui teko palakstyt🤣🤣 o po gimdymo gavau mokama palatą be patogumų,nes su patogumais užimta viskas😀šeip nesiskundžiu, rytoi tikiuosi jau paleis namo🙂
justapelka parašė:
Gulėjau nuo pirmadienio potologiniam,tai dienos metu viena palatoi buvau,arčiau nakties kolege paguldė,bet aš jau į gimdyklą keliavau🙂mame nustebino tai ,kad patolo…
Man tas pats buvo, paguldė ryte, valgyt nepriklausė galvojau ištempsiu iki kito ryto su pora batonėlių. Tada kitą rytą išsiuntė į gimdyklą ir valgyt nebeleido. Tai pavalgiau tik po dviejų parų maždaug 🥲
Pritariu, kad negauti maitinimo paguldymo į ligoninę dieną yra visiškas nesusipratimas. Atvažiavau nuo pat ankstyvo ryto nevalgius į Priėmimo skyrių tik pasikonsultuoti dėl gimdymo plano, bet po apžiūros gydytoja nusprendė atlikti papildomų tyrimų. Visa laimė, kad maisto klausimais visada pagelbėja Woltas, tad atvežtus "pusryčius" suvalgiau tik apie 16 val. jau po visų tyrimų.
Tikrai nesu išranki maistui, bet VGN tikrai turėtų būti gėda dėl maisto kokybės. Aš pati nesu iš tų mėgstančiųjų gaminti, bet taip pervirti makaronus, persūdyti grikius ar normaliai neišvirti bulvių dar reikia sugebėti. Taip pat nustebino ir porcijų dydžiai - darželinukų porcijos būna didesnės nei naujagimių mamų. 🫣
Tą pačią dieną po CP akušerė rekomendavo nieko nevalgyti ir minėjo, kad kitą dieną bus patiektas specialus trintas maistas, bet, kai tas maistas atkeliavo (trintas kotletas be druskos ir trintos virtos morkos taip pat be druskos), pirmas dalykas, kurį teko greituoju būdu padaryti - užsisakyti maisto iš mėgstamos vietos.😀
Ai, tiesa, kai antrąkart teko gultis į Patologijos skyrių, jau žinojau, kad pirmąją dieną maitinimo negausiu, tad pasirūpinau minimaliomis atsargomis. Per pietus maisto dalintoja, nors man ir nepriklausė, pasiūlė rūgštynių sriubos dubenėlį, bet, kai paprašiau prie jos duonos riekelės, tai sulaukiau atsakymo, kad gali pasiūlyti tik sriubos, nes duonos riekelės suskaičiuotos.😀
kaktusa parašė:
Pritariu, kad negauti maitinimo paguldymo į ligoninę dieną yra visiškas nesusipratimas. Atvažiavau nuo pat ankstyvo ryto nevalgius į Priėmimo skyrių tik pasikonsult…
Bet juk tai yra normali praktika Lietuvoje, kad duoda maista tik sekancia diena ir bent jau mane net kelis kartus ispejo.
As labai dziaugiausi maistu VGN, nes pvz antakalnyje buvo n kartu prasciau, o VGN net skanu, atsizvelgiant kur randiesi.
Kums is geros dusios pasiule sriubos, o maistas tikrai buna suskaiciuotas, tad nera ko stebetis.
pierla parašė:
Bet juk tai yra normali praktika Lietuvoje, kad duoda maista tik sekancia diena ir bent jau mane net kelis kartus ispejo.
Aš kaškaip apetitu nesiskundžiu,bent po gimdimo😁man kolkas viskas labai skanu Vgn ,net pačiai keista ir vyras juokiasi. Ypač kai pamatė salotas ,apkepa kaskoki su morkom,pavakariams ,o aš net nepajutus jas suvalgiau😁 žinoma dar papildomai vyras skanumynų atneša,bet alkana tikrai neliksi. Tik potologiniam bent ispetų išanksto dėl maisto,kas nesusidūręs tai nemalonu kaškaip
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai