2023.02.19 12:11 (prieš 3 m.)
migluze.10 parašė:
O gal galite papasakoti kas buvo su pirmuoju? Nes man pirmas gimdymas bus as ir taip kazkodel dvejoju kur cia gimdyti, kiek skaitinejau VGN vertinama labiau palanki…
Zinokit pagal kitu istorijas ir patirtis nepasirinksit. Mano pirmas gimdymas truko 16val., buvom kazkokios nezinomybej - nieks neateidavo, nieko neaiskino, nieko nesake. Keitesi 3pamainos per ta laika. Galiausiai jau ir isstumti negalejau pati, gydytoja salta. Po gimdymo karta tik gydytojas mane aplanke, nors gulejome ten 4dienas. O ir mane jauna pirmakarte mama prigasdino, kad dabar tai bus vaikui blogai, kad pati neisstumiau.
Po viso sito galejau tik dziaugtis, kad vizitavo puiki neonatologe Zita ir tik jos deka man padejo uzkurti piena, iduoti kruti ir t.t., nes jau vaiko svoris krito daugiau nei rieketu.
Antra gimdyti pasirinkau taip pat cia, nes man arciausiai namu, plius kazkaip tikejau, kad ne nuo istaigos priklauso, o gydytoju. Ir daug jau ka zinojau apie vgn. Ir antras mano gimdymas buvo superinis. Tik noretusi, kad i palata uzsuktu akuseres pasidometi kaip sekasi su zindymu, nes kai as gulejau, tai maciau, kad nebent mamytes pacios eina ir kreipiasi i jas, pacios jos nelanko "siaip".
Tai zinokit cia tu istoriju gali buti visose Vln gimdymo namuose, tiek blogu, tiek labai geru. Ka pasirinkote, ten ir gimdykite ☺️ As, beje, taip pat pirma karta rinkausi vgn del naujagimio palankios ligonines.