zaliooke parašė:
Sveikos, rytoj lankysiuosi VGM nėštumo patvirtinimui. Kas iš patirties žinote ar įleidžia vyrą kartu į kabinetą?
Įleidžia ir į gydytojos kabinetą ir paskui tonusų matavimui irgi
zaliooke parašė:
Sveikos, rytoj lankysiuosi VGM nėštumo patvirtinimui. Kas iš patirties žinote ar įleidžia vyrą kartu į kabinetą?
Įleidžia ir į gydytojos kabinetą ir paskui tonusų matavimui irgi
saulepan parašė:
Sveikos, gal žinote, koks užimtumas šiuo metu? Antakalnis ir Santaros perpildytos, o kapsi paskutinės dienos, tai galvoju, kaip elgtis
Aš gavau vietą sekančiai savaitei nuo skambučio. Šiaip galite pasižiūrėti per e sveikata registracijoj rodo kokie laikai yra ☺️ nebent jus jau paskutines dienas turite omenyje gimdymą 😅 tada gal geriau skambintis
zaliooke parašė:
Aš gavau vietą sekančiai savaitei nuo skambučio. Šiaip galite pasižiūrėti per e sveikata registracijoj rodo kokie laikai yra ☺️ nebent jus jau paskutines dienas tur…
Aha, turiu omenyje gimdymą
saulepan parašė:
Sveikos, gal žinote, koks užimtumas šiuo metu? Antakalnis ir Santaros perpildytos, o kapsi paskutinės dienos, tai galvoju, kaip elgtis
Manau sekmes reikalas bus del privaciu palatu visur 🤭 santarose atsilaisvina jos apie 3 valanda, nes tokiu metu israso gimdyves.
vileru parašė:
Deja, čia gimdžiau prieš 10 dienų. Gydytojas net neprisistatė, tik vėliau išsiaiškinau, kad gimdžiau pas Arvydą Savulionį, bendravo nemandagiai, neatsakinėjo į klau…
Visai šviežiai gimdžiau VGN. Pataikiau ant dviejų pamainų. Į gimdyklą paguldė Šklėrius. Labai malonus pasirodė, tiesa mažai jis mane prižiūrėjo, nes keitėsi pamaina. Vėliau gimdymą priėmė Savulionis. Tikrai negaliu pasakyti nieko blogo. Labai profesionalus, patyręs gydytojas. Pajuokadamas vis paguosdavo. Abu gydytojai, kaip ir visas kitas personalas paliko gerą įspūdį.
Beja gimdančių nebuvo daug. Vienu metu buvo užimtos 2 gimdyklos. Šeimyninę palatą su visais patogumais irgi gavome, nereikėjo nieko laukti.
Pirmą vaiką gimdžiau Santariškėse. Tai lyginant viską, VGN man geriau.
pandule parašė:
Sveikos, lyginant VGN prieš beveik 4 metus ir dabar, viskas labai pasikeitę į gerąją pusę. Tiek atjaunėjęs personalas,tiek atnaujintos gimdyklos, tiek elgesys ir po…
aciu o kaip siaip su srautais ar daug ten gimdyviu kazin renkasi gimdyti ?