2024.03.16 09:07 (prieš 2 m.)
knopkyte parašė:
Sveikos! Siandien VGN gime musu mergyte!😊 Noriu visas nuraminti, kad personalas tikrai superinis tiek gimdykloje tiek pataloginiam, nes teko ir ten pora dienu gulet…
Labas, as taip pat prisidedu prie teigiamo atsiliepimo.
Pries kelias dienas gimdziau VGN, vykau tik patikrai del visa ko, ir dar abejojau ar rinksiuos VGN, nes buvo iki siol nelabai kokiu atsiliepimu. Taciau manes jau nepaleido ir siunte tiesiai i gimdykla. Kadangi neturejau su savimi jokiu daiktu pasiemusi, aprupino rubais, palydejo, netgi leido gimdykla issirinkti😃 labai malonios gydytojos, akusere, sesutes ir t t, pilde visus mano norus, atsake i klausimus, dave epidura ir pasake, kad gimdysiu karaliskai-nu netikejau, kad gimdymas gali ir nebuti tarsi egzorcizmas, nes neteko su anuo pasauliu kalbetis is skausmo-tikrai labai esu dekinga uz epidura, nes si karta galejau pati samoningai dalyvaut gimdyme bei klausyti, ka man sako daryti. Gavome ir privacia palata, nors gana velai jos paprasiau, tai dar atsiprasinejo, kad ji be wc, bet man jau vien tai nuostabu buvo, kad galejo likti vyras. Bet kokiu atveju kaip viesbuty pasijutom. Po gimdymo skyriuje labai rupinosi manim ir mazyliu, nakties vidury vis ejo ziuret kaip mums sekasi, nes buvo bedu, ypac maloni nezinau ar sesute ar akusere, labai svelniai viska aiskino ir atsiklause, tarsi mama butu. Atnese kruva vaistu i prieki, jei prireiktu ir t t. Siaip visas personalas tikrai draugiskas, labai operatyviai suteikia pagalba net, jei dar nespeji jos paprasyti, jokio pikto veido ar pikto zodzio. Palaikoma tvarka-nereikejo praustis svetimuose sysiukuose🙈😃-turejau tokia patirti kitoje istaigoje. ir maistas man buvo skanus, vienintelis minusas, kad nakti deja jo nenesa, o as taip po gimdymo norejau kazko suraus, deja, tik automatai su sokoladais priesais mano palata buvo..turejau visai kitokia patirti nei pries tai buvusio gimdymo kitoje istaigoje, kurioje kiekvienam zingsny gaudavau rekti, kesti gasdinimus ir pan.