Kamilee parašė:
Sveikos. Kas kiek laiko dienos metu keliat savo 2 savaičių mažylius valgyti? 🤗
Specialiai valgymui niekad nekeldavau. Kai atsibunda, tada ir maitindavau.
Kamilee parašė:
Sveikos. Kas kiek laiko dienos metu keliat savo 2 savaičių mažylius valgyti? 🤗
Specialiai valgymui niekad nekeldavau. Kai atsibunda, tada ir maitindavau.
Mamytės kurios keliat mažylius valgyti, po kiek laiko pradėjot ilginti miego laiką? Mes šiaip visada diena keliames kas 2 val. (kartais reikia žadinti) naktį kas 2 ar 3 val ( pats atsikelia ) ir galvoju gal pradėti dieną kelti kas 3 val. , bet bijau dėl krūtinės, bet gal ta valanda nieko nepadarys, galit gal kas pasidalinti patirtimi? 🙏🏻
Mamytės, man toks klausimas. Visur kur skaitau apie žindimą ir pienuką rašo, kad pieno trūjti negali, nes mažylis žyzdamas jį užsisako, bet kažkaip mano situacija keista (tikiu ir dar pas kažką taip yra). Savo mažylį nuo pirmų min žindžiau, visada, pamiegodavo pasikeisdavom pampi truputi pabūdavom ir vėl valgėm, žadinau kas dvi val ir panašiai, naktį miegojo su manim ir žindžiau atsigulus miegodama. Bet atėjo tokia diena, kai mažytos pavalgė, ir rodė dar alkio ženklus, dabiau abi krūtis, valgė ilgai ir labai tampė krūtinę, paleisdavo ir vėl ima ir panašiai, labai stengiaus duoti visada kada alkanas buvo, bet jis visad alkanas buvo, jei po maisto pasitraukdavau nuo jo nemiegodavo, verke, sauke, labai buvo sunku, tada daviau misinuka ir kaip vaikas godziai valge... tai jus man pasakykit ka blogai dariau kad mano leliukui neuzteko mano pienelio? Ir kai pameginau nusitraukti per abi krutis gaunasi apie 70 ml. is ryto i vakara isvis mazai, o kai sukaupiu daugiau duodu leliui tai jis apie 150 ml suvalgo..
Kamilee parašė:
Mamytės, man toks klausimas. Visur kur skaitau apie žindimą ir pienuką rašo, kad pieno trūjti negali, nes mažylis žyzdamas jį užsisako, bet kažkaip mano situacija k…
Blogai darote, kad nusitraukdama bandote išmatuoti kiek pieno dar turite. Pienas krūtyse nėra lyg ant lentynos sandėliuke stovėtų. Vaikas kol valgo, tai pienas tokiom bangom ir pareina. Jei vaikas sveikas, tai jo žadinti nereikia. Jis valgo pagal poreikį. Jei svoris vaiko geras, reiškia jis normaliai pavalgo. O verkti jis gali dėl įvairių priežasčių, krūtį žįsti tam, kad nusiramintų. O jei vaikas ligų turi, tai jis sveriamas prieš žindymą ir po, tada užrašome lentelėje pagal valandas kirk suvalgė. Ir sauskelnė sveriama. Žiūrima ar išsisioja mažiau, nei suvalgo ir ar suvalgo paros normą
Mamytes pasakykit ar kam taip buve. Pamaitinau savo mazyti uzmigo ir po pusantros val taip uzspringo savo seilem, nors atrode tokios balzganos, paverciau ant pilvuko viskas gerai, vel uzsnudo ir vel springo lyg ir atrodo seiles, bet ju spalva tokia balzgana. Yra kuriai taip buve? Labai bijau kad dabar nakti vel nebutu... Pries valgi daviau infacol lasiuku, bet juos naudojam nuolat, o gali butu nuo kazkokio mano suvalgyto maisto pieneliui kazkas negerai? 🙄
Kamilee parašė:
Mamytes pasakykit ar kam taip buve. Pamaitinau savo mazyti uzmigo ir po pusantros val taip uzspringo savo seilem, nors atrode tokios balzganos, paverciau ant pilvuk…
Tai gal atpylė?