Evutė24 parašė:
Duok žinoti kaip klostysis viskas, sėkmėsTikiuosi nieko blogo nebus.
Sveikute ,pasidariau testą bet nieko... Ir tepliojimas liovėsi,tik va pilvo apačią paskauda dažnokai....
Implantacinis kraujavimas yra vienas pirmųjų nėštumo požymių, kylantis kiaušinėliui tvirtinantis gimdoje. Skaityti
visą straipsnįEvutė24 parašė:
Duok žinoti kaip klostysis viskas, sėkmėsTikiuosi nieko blogo nebus.
Sveikute ,pasidariau testą bet nieko... Ir tepliojimas liovėsi,tik va pilvo apačią paskauda dažnokai....
Sveikos merginos, ar man galetu buti implantacinis kraujabimas, labai bijau, mylejausi liepos14, nutiko taip kad pliso prezervatyvas, bet vaikinas nebuvo nuleides, kad pliso pamateme iskarto ir baigeme akta,o kraujavimas prasidejo liepos 18, jis truko 7 dienas pirmas dvi dienas kraujavo gausiau o likusias maziau mano menesiniu ciklas nereguliarus, bijau kad laukiosi, galit patarti
guste1217 parašė:
Sveikos merginos, ar man galetu buti implantacinis kraujabimas, labai bijau, mylejausi liepos14, nutiko taip kad pliso prezervatyvas, bet vaikinas nebuvo nuleides,…
Implantacinis kraujavimas tikrai netrunka 7 dienas. Nusiraminkit tikrai nemanau, kad laukėtės.
jurgita112 parašė:
Labukas, tai gal koks uždegimas Jums? Geriau jau nueikite pas ginę, pačiai bus ramiau
Evutė24 parašė:
Labukas, tai gal koks uždegimas Jums? Geriau jau nueikite pas ginę, pačiai bus ramiau![]()
Eisiu būtinai,ketvirtadienį grysta iš atostogų daktariukas ir bandysiu aš pas jį prisiprasyt
Sveiki, bet ar tai tikrai negali buti implantaci is kraujavimas, nes pradejau lraujuoti 5 diena po lit akto ir kraujavau 7 dienas, menesines mano nereguliarios bet dazniausiai budavi menesio pabaigoi o dabar buvo siektiek anksciau, labai bijau bet kraujabimas truko tiek pat laiko kiek ir trunka menesines, esu pasimetus prasau jusu nuomones
guste1217 parašė:
Sveiki, bet ar tai tikrai negali buti implantaci is kraujavimas, nes pradejau lraujuoti 5 diena po lit akto ir kraujavau 7 dienas, menesines mano nereguliarios bet…
Juk sakau implantacinis kraujavimas tiek laiko netrunka, kitoms jo išvis net nebūna. Tikrai galit nusiraminti.
Sveikos mamytes, man antra diena ciut ciut teplioja rudai-rusvai,kartais netgi ciut imatomai :)) tai gali buti implantacija? Kartais pamaudzia pilvo apacia,ir kartais skauda kaip per menesines ta pilvo apacia
dariausi snd testa bet rodo neigiama. Kiek jums truko implantacija? Ir kada po jos jums parode testukas teigiama?
is anksto dekoju!
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai