ErikaV parašė:
Reikia sakyti : Papilnejau tai papilnejau , nes nevaikstau , o ant ranku nesioja!![]()
Kad tik nenesiotu
jauciu,pasakyciau ir pati nepatikeciau,ka pasakiau
ErikaV parašė:
Reikia sakyti : Papilnejau tai papilnejau , nes nevaikstau , o ant ranku nesioja!![]()
Kad tik nenesiotu
Mamyte gruodis parašė:
as visai neimu i galva,mes laukiames ir nereikia saves prievartauti, zinoma reikia biskuti prisiziureti kad jau visisko brudo nevalgyti, bet sitais menesiais reikia…
ir maitinant dar nepamirskit reiks pakenteti ir nesilaikyti drastisku dietu nes bus pienukas perliesas leliukui aisku kaip ir sakai reiks galvoti ka valgai nes ne viska ir galesim valgyti kad nepustu pilvuku maziukams ;) nes sunkiausia yra tada kai vaikiukams skauda pilvelius nes mamytems yra skaudu ziureti kaip vaikutis klikia is skausmu
sita as jau zinau nes kai nelabai viska zinojau ko negalima ir ka galima tai vat dabar valgikit ka norit ir ka labiausiai megstat nes paskiau gal negalesit tuo pasidziaugti kol maitinsite pvz kaip as megstu balandelius tai kaip pasiutusi as aplamai kopustus megstu valgyti o to zinau kad negalesiu valgyti kol maitinsiu leliuka krutimi
wildaiva parašė:
As irgi nekeliu ir vaiko nekelsiu iki kokiu metuku laiko,turiu griezta nuomone tam,nes kai kelia vos ne kruvinus vaikus,tai sorry...
eik tu net neteko matyti tokiu nesamoniu
na manau galima ikelti bet jei jau nori paviesinti kad va jau turi leliuka bet ne is arti ir kad veidukas nesimatytu man tokios foto grazu ziureti tarkim rankyte nufotkinta teveliu delniuke ir panasiai foto bet ir as nemanau kad kelsiu isviso savo leiuko foto artimiesianms galima nusiusti ir el pastu ar per skype kurie greitu metu negaletu aplankyti ir pan
ewelucin parašė:
ir maitinant dar nepamirskit reiks pakenteti ir nesilaikyti drastisku dietu nes bus pienukas perliesas leliukui aisku kaip ir sakai reiks galvoti ka valgai nes ne v…
as dievinu situos forumus!
kaip faina mums kad galim taip paplepeti visos pasidalini nuomonem ir patirtim, juk pas visas db vienas tikslas pagimdyti sveika leliuka ir uzauginti! gerai kai yra bendraminciu,daug smagiau laukti leliuku!!!
wildaiva parašė:
Kad tik nenesiotu![]()
![]()
maniskis tegul vandeni nesioja
kad tik jo stuburiukas nesubyretu
wildaiva parašė:
Nesiparink,maniskis uzmete juokais,kad nmesideciau tu kelniu,nes sako subine nemaza atrodosakau,aciu ir as tave myliu...
![]()
![]()
ewelucin parašė:
taip taip Smice mes jau į 6 menesiuko traukinuka isokliavom rugpjūčio 4 bent jau as o tu 3 nes kaip matau vienos dienos skirtumas![]()
Jo as ir maciau kad tik viena diena musu mazyliai skiriasi
wildaiva parašė:
Kad tik nenesiotu![]()
![]()
Kodel taip pesimistiskai?
ewelucin parašė:
ir maitinant dar nepamirskit reiks pakenteti ir nesilaikyti drastisku dietu nes bus pienukas perliesas leliukui aisku kaip ir sakai reiks galvoti ka valgai nes ne v…
Man reikes ant saldytuvo saraso,ka galiu ir ko ne valgyt
nes atrodo"nekaltas " produktas,o pilva gali pust
Mamyte gruodis parašė:
as dievinu situos forumus!kaip faina mums kad galim taip paplepeti visos pasidalini nuomonem ir patirtim, juk pas visas db vienas tikslas pagimdyti sveika lel…
tikrai taip pritariu
nes siaip tai forumukuose nesedziu bet su pirmaja kai pagimdziau prisijungiau prie mamyciu forumo ir dabar tik jau anksciau atlekiau dar belaukiant leliuko
wildaiva parašė:
Man reikes ant saldytuvo saraso,ka galiu ir ko ne valgytnes atrodo"nekaltas " produktas,o pilva gali pust
![]()
aga reikia daug ka zinoti esu su dukryte privalgius nes buvau pamirsusi kad negalima bet buvom akropoli ir labai uzsimaniau valgyti na nuejom i berots i delimano kiek pamenu ir pasiemiau balandeliu o dar ir ledu su visniu uogiene tai tada turejau nemazai vargo per naktele su emute ir tada tik prisiminiau kad sugriesijau
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai