simiki25 parašė:
MAMYTES HELP! Nupirkau vaikuciui merinosu vilnos pleduka, isskalbiau neutral milteliais ir neina ieiti i vonia kaip dvokia![]()
![]()
Vedink
simiki25 parašė:
MAMYTES HELP! Nupirkau vaikuciui merinosu vilnos pleduka, isskalbiau neutral milteliais ir neina ieiti i vonia kaip dvokia![]()
![]()
Vedink
simiki25 parašė:
![]()
I balkona nesk
mamux4 parašė:
Cia gal koks menulio ar oro poveikis vaikams.![]()
Maniskis sianakt kelesi, kas valanda ar dvi , per tiek laiko pirma tokia naktele..…
gal tikrai tuoj dantuku sulauksim
tita1 parašė:
Vedink![]()
Padejau ant dziovykles dziuti, matysiu rytoj. Nors drauge sake jai taip nebuvo :/
O mano maziukui norejo pradeti lasinti antibiotikus neturedama gydytoja tyrimu atsakymu,o neva spejimo budu nusprende,kad gali tureti infekcija,nes man nubegus vandenims gime po 6,5 val. aceit tai ilgas laiko tarpas. mes nesutikom ,pasakem ,kad lauksim tyrimu atsakymo,ir ka jus manot jokios infekcijos nebuvo.Butu sveikam maziukui pripumpave antibiotiiku.As gydytojos paklausiau-kaip ji butu pasijautusi jei butu pradejusi antibiot.visiskai sveikam leliukui leisti? ji net neatsiprase.Pastovejo ,paziurejo i mane ir isejo is palatos.Oi man kiek nervu kainavo,ir asaru...
rasiuke81 parašė:
Mums ir kazkokie neramumai puolapyksta mano kudikis rodos ant viso pasaulio
Snd buvom pas daktare mano mazoji sveria 7 kg ugis 63,5cm
![]()
Jums siandiena 3men? Mes vakar buvome tai 65cm ir 6,6kg
1 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai