rigletuke parašė:
As irgi gimusi,uzaugusi pnwz ir dabar dar daznai gristu;)esu maciusi sporto klube "Ir tau" ir dar buvusiam Stimulus![]()
Aisku,reikes pasidomet.Nes jau tikrai namie uzsisedejau,nepatingeciau ir 60km i viena puse palekt
rigletuke parašė:
As irgi gimusi,uzaugusi pnwz ir dabar dar daznai gristu;)esu maciusi sporto klube "Ir tau" ir dar buvusiam Stimulus![]()
Aisku,reikes pasidomet.Nes jau tikrai namie uzsisedejau,nepatingeciau ir 60km i viena puse palekt
renie parašė:
Mamytės, gal pasikartosiu, bet pasidalinkite, kokias automobilines kėdutes naudojate ar planuojate pirkti (gamintojas, modelis)? Mes vis dar naudojame kedutę nuo ve…
Pradzioj galvojau su isofix, tai buvau cybex nuziurejus, bet persigalvojau, nes neitu kedes tvirtint pas vyra, tik pas mane. Siuo metu apsistojus ties graco nautilus elite
Sveikos, skaiciau diskutavote apie primaitinima. Ir kazkuri rasete, kad jei vaikas valgo mp tai nuo 6 men., jei pm, tai nuo 4 pradeti primaitinima. Noreciau paklausti kuo vadovaujates, taip teigdamos? Kiek zinau PSO visus kudikius, nepriklausomai nuo maitinimo pobudzio, rekomenduoja primaitinti nuo 6 menesiu. Tiesiog idomu pasidare.
Mes kol kas neskubame su primaitinimu, bet nemanau, kad iki tu 6 men islauksime. Sia savaite lankysis sveikatos sesele, ziuresim ka ji mums rekomenduos.
ramuniele parašė:
Sveikos, skaiciau diskutavote apie primaitinima. Ir kazkuri rasete, kad jei vaikas valgo mp tai nuo 6 men., jei pm, tai nuo 4 pradeti primaitinima. Noreciau paklaus…
Manau tas primaitinimas nuo 4mėn lb individualu. Aš ir kažkaip nesuprantu kdl būtent pm maitinamus gyd sako primaitint nuo 4mėn.kuo jų skrandukai ar virškinimo sistema kitokia?
kiek domėjaus anksčiau primaitint rekomenduoja jei vaikas itin dažnai valgo ir nesotus yra, svoris prastai auga, rodo didelį susidomėjimą maistu. Bet jei viso to nėra tai manau ir pm maitinant galima nuo 6mėn primaitint. Kaip ir atvirkščiai. Yra kas mp maitina o primaitina nuo 4mėn. Žiūrėt manau pagal vaiką reikia
RamiBanga parašė:
Musu irgi niekur nesiuncia... O profilaktiskai noretusi del sventos ramybes pasitikrint... Tai va tuoj mum 4men sukaks ir prasysim.
Pas ortopedą visiem leliam reik pasirodyt 2-3mėn. Profilaktiškai, nes ne visi pediatrai kompetetingi šiuo kl tiek kad nepražiopsotų kažko. Mus siuntė pasirodyt tai ir rentgeną darė nes viena raukšlytė nesuėjo. Bet viskas sakė gerai. Pas neuro siuntė dėl galvytės nes augo po 3cm.ir rietėsi atgal vis kai pikta būdavo. Tai ir ten buvom padarė echoskopija galvytės ir sakė viskas gerai. Tokia galvytės forma dėl to sparčiau augo nes gimė su maža galvyte. Dar laukiam pas kardiologą širdutę pasitikrint. Bet gyd sakė eit kai jau didesnė busnes tikslesni tyrimai. Mums gal 3paros kai buvo tai ligoninėj ūžesiukus girdėjo sako vožtuvai atsidarinėja ar kas ten vyksta tai sako nesakau kad širdies yda bet pasirodykit vėliau kardiologui. Nu tai va ir eisim tikrintis dėl to. Nors mūsų gyd negirdi jokių ūžesiukų bet sakė siuntimą duos kam tik paprašysim
faufau parašė:
Manau tas primaitinimas nuo 4mėn lb individualu. Aš ir kažkaip nesuprantu kdl būtent pm maitinamus gyd sako primaitint nuo 4mėn.kuo jų skrandukai ar virškinimo sist…
Misinukas istampo skranduka.mamos pienas turi skirtinga energetine verte.tai yra pradzioj jis liesas,veliau riebesnis.vaikutis pasisotina.su misinuku kitaip.jo energetine verte visa laika vienoda.todel isgeriamas misinuko kiekis didesnis Ir tampo skranduka.mano sunus pvz valgo 8-9 kartus per para.jei valgytu Mano pieneli nesukciau galvos.bet kadangi valgom misinuka reikia galvot kaip sumazint maitinimu kieki,tam lad neistampyciau skranduko Ir nenutukinciau vaiko.del sios priezasties sakoma lad galima kudiki maitinama misineliu pradet primaitint nuo 4 menesiu.bet tai yra individualu kiekvienam vaikuciui.as vakar pradejau duot darzoviu kosyte(tiksliau pradejom nuo bulvytes) suvalgem tik pora mazu saiksteliu.ir nezinau sutapimas Ar ne bet valgem tik 7 kartus
saule leo parašė:
Misinukas istampo skranduka.mamos pienas turi skirtinga energetine verte.tai yra pradzioj jis liesas,veliau riebesnis.vaikutis pasisotina.su misinuku kitaip.jo ener…
Tikrai misinukas istampo skranduka,ir as zadu primaitinti nuo 4 men nes kaip buvom 3 men sverem 8kg ir valgo visa para kas 4val po 180ml,sianakt uzsimiegojusi padariau misinuko 200ml ir ka jus galvojat visa ir suvalge. Bet didint kieko tikrai nezadu nes jau ir taip tikrai daug valgo
juste324 parašė:
Tikrai misinukas istampo skranduka,ir as zadu primaitinti nuo 4 men nes kaip buvom 3 men sverem 8kg ir valgo visa para kas 4val po 180ml,sianakt uzsimiegojusi padar…
Mes isvis kas 2-3 valandas visa para po 150 valgom.bandem Hungry baby milk,bet pasiekem tik tiek kad viena kart valgom po 3.5 valandos.
saule leo parašė:
Misinukas istampo skranduka.mamos pienas turi skirtinga energetine verte.tai yra pradzioj jis liesas,veliau riebesnis.vaikutis pasisotina.su misinuku kitaip.jo ener…
Na tai aš tą ir sakau kad primaitinimo laikas priklauso individualiai nuo kiekvieno kūdikio nesvarbu kuo jis maitinamas
o ne kategoriškai kaip kitos gyd sako kad jei jau pm valgo tai 4mėn reik primaitint
ramuniele parašė:
Sveikos, skaiciau diskutavote apie primaitinima. Ir kazkuri rasete, kad jei vaikas valgo mp tai nuo 6 men., jei pm, tai nuo 4 pradeti primaitinima. Noreciau paklaus…
Kazkur skaiciau, bet jau nepamenu kur. As planavau nuo 6, bet jauciu pradesim 5 men. Taip pavydziai mano vyrukas ziuri kaip valgom, kad jau net gaila. Toks vaizdas, kad alkana vaika laikau
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai