Beniauskiene parašė:
Mamytes ar esat girdejusios apie 3 klases kontraceptikus?
As turiu spirale Mirena,kuria galima isideti matinant vaikuti mp.
Beniauskiene parašė:
Mamytes ar esat girdejusios apie 3 klases kontraceptikus?
Lina357 parašė:
Norejau pasiklausti ar yra ten kokie sporto uzsiemimai su kudikiais?Nes jau tikrai uzsisedejau namuose ir manau kokias 2dienas lekciau pasimankstinti![]()
baseina tik zinau Nemuno g..mankstu deja ne..
renie parašė:
Mamytės, gal pasikartosiu, bet pasidalinkite, kokias automobilines kėdutes naudojate ar planuojate pirkti (gamintojas, modelis)? Mes vis dar naudojame kedutę nuo ve…
mes didziui tokia pirkom. cybex pallas 2 fix
saule leo parašė:
Man spirale labai bauginanciai skamba
zinoma tai manau kad nera baisus dalykas, bet nezinau ar rysciausi ja isideti
egrese parašė:
Aš po gimdymo su ginekologe kalbėjau apie apsisaugojimo priemones, tai ji pasakojo, kad yra kontraceptinės tabletės, sudarytos tik iš ne didelio kiekio progestogeno…
Vat gali buti kad sios tabletes ir bus
bet ar tikrai tai patikima, kad negaus vaikas per pienuka.
Beniauskiene parašė:
Vat gali buti kad sios tabletes ir busbet ar tikrai tai patikima, kad negaus vaikas per pienuka.
"Cerazette galima vartoti žindymo laikotarpiu. Cerazette neveikia pieno gamybos ar jo kokybės. Visdėlto nedaug veikliosios Cerazette medžiagos patenka į motinos pieną.
Vaikai, kurių motinos vartojo Cerazette ir žindė juos 7 mėnesius, buvo tirti iki 2,5 metų amžiaus. Poveikio vaikų augimui ir raidai nebuvo."
Nemanau, kad kažkoks poveikis būtų, tyrimai atlikti...Bet aš iki šiol nepirkau jų ir nežinau, ar pirksiu :/ Mane tai baido šiek tiek kaina jų. Juolab, kad nesimylim kasdien, tai...
Beniauskiene parašė:
Man spirale labai bauginanciai skambazinoma tai manau kad nera baisus dalykas, bet nezinau ar rysciausi ja isideti
![]()
Na as jau nebebijau.manau nestumas,paskutinis buvo.nes man jau virs 35 plius turiu 3 vaikus.nors niekada nesakau niekada.
maciau ten klauset del hormonu pakliuvimo I pieneli.tai teoriskai ju papuola I pieneli labai mazai.tiek kalbant apie tabletes tiek apie hormonine spirale ( tokia kaip Mano)
matyta.asta parašė:
as turiu mazymio receptus pdf
[email protected]
Ačiū
matyta.asta parašė:
as turiu mazymio receptus pdf
[email protected] iš anksto dėkui ;-)
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai