piene32 parašė:
As vis negaliu patiket,kad musu mazyliai jau beveik pusmetiniai. Ir kur tas laikas pasidejo,atrodo pries savaite gimdem
![]()
Prieš savaitę gimdėm? Man atrodo aš dar laukiausi prieš porą dienų
dienos lekia..
piene32 parašė:
As vis negaliu patiket,kad musu mazyliai jau beveik pusmetiniai. Ir kur tas laikas pasidejo,atrodo pries savaite gimdem
![]()
Prieš savaitę gimdėm? Man atrodo aš dar laukiausi prieš porą dienų
dienos lekia..
Žliumbikė parašė:
Priguglinau. Lašina Ringerio tirpalą aka fiziologinis tirpalas, kad atstatyti pusiausvyrą organizme.
Man tai lasino,kai paklausiau kam,atsake kad reikalingi skysciai organizmui
Mes po gydytojos
5 men kliackui - priaugo 400g ir paaugo 2 cm, is viso yra 8,4 kg ir 71cm
Sake visdar nieko neprimaitinti. Paeme kraujuka, visai net nesureagavo
Labai bijojau to kraujuko
Sake kita men vel du skiepai bus.. :(( Siandien gavom ekologisku moliugu, tai zadu duoti sauksteli paragauti
Uzklausiau gyd kiek jos manymu reiketu zindyti, tai sake 3 metus
Tai atsiprasiau savo klecko, bet 3 metus tikrai nezadu maitinti
Daugiausiai metus planuoju... o kaip jus, mamuciukes?
Kalėdinė eglutė parašė:
Mes po gydytojos5 men kliackui - priaugo 400g ir paaugo 2 cm, is viso yra 8,4 kg ir 71cm
Sake visdar nieko neprimaitinti. Paeme kraujuka, visai net nesureagav…
As ir planuoju iki metu
nu atleiskit man tos mamos kurios uz bet iki 3 metu zindyt man atrodo visiska nesamone
kazin ji pati tiek zinde??
tai jei nori bent 3 vaiku tai 10 metu atleiskit uz issireiskima bet karve dirbi
Kalėdinė eglutė parašė:
Mes po gydytojos5 men kliackui - priaugo 400g ir paaugo 2 cm, is viso yra 8,4 kg ir 71cm
aš ta kur planuoju žindyti iki kol atsisakys, kad ir trijų
juk ir mišinius reklamuoja iki trijų, manau mp geriau nei mišinys tai jei mišinys gerai tsi vadinas or mp gerai
beje po metų tas žindymas kitoks tampa, būna ir kas kelios paros maitini net nesijaućia
Kalėdinė eglutė parašė:
tikrai kitą mėn du skiepukai baisu kaip vaikučiui skauda, kaip tik va filmą žėjau you tubėj : nuo apgaulės iki katastrofos labai susidomėjau
Flamy parašė:
As ir planuoju iki metunu atleiskit man tos mamos kurios uz bet iki 3 metu zindyt man atrodo visiska nesamone
kazin ji pati tiek zinde??
tai jei …
Nu ir as taip pagalvojau kazin pati ar 3 metus zinde
Dzūk parašė:
tikrai kitą mėn du skiepukai baisu kaip vaikučiui skauda, kaip tik va filmą žėjau you tubėj : nuo apgaulės iki katastrofos labai susidomėjau![]()
o kas ten per filmas? ;/
Kalėdinė eglutė parašė:
Nu ir as taip pagalvojau kazin pati ar 3 metus zinde![]()
apie skiepą mmr, apie nuslėptą info, patiko kaźkaip man
Dzūk parašė:
apie skiepą mmr, apie nuslėptą info, patiko kaźkaip man
aš tai nežiūriu tokių filmų. Tik smegenis susuka. O info pateikta iš vienos pusės, su tik vieną pusę palaikančiais faktais, tai kažkaip ne tas.. nusprendžiau skiepyti, taip kaip visą laik buvo, tai kažkaip nesinori, jog kažkas galvą suktų :/ tik apsiašarosiu nuo baisių vaizdų
Žliumbikė parašė:
aš tai nežiūriu tokių filmų. Tik smegenis susuka. O info pateikta iš vienos pusės, su tik vieną pusę palaikančiais faktais, tai kažkaip ne tas.. nusprendžiau skiepy…
zinpk ne, butent sitas ne visai is voenos puses, kalba gydytojai ne tevai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai