bum-bum parašė:
Is perkamu daiktu spalvos nenorom ir jis suzinotu![]()
O jei nežinotumet, kokios spalvos pirktumėt?
Tai taip ir pirkit
bum-bum parašė:
Tai taip ir pirkit
Lina333 parašė:
nieko sau seniai tik pries 2val paraset savo nepasitenkinima tai kaip minejot kad yra kurios atkasa ir pradeda viena is ju taip pat jusn ir vel darot turgu zodziu g…
Dar karta idemiau Paziurekit
Kad buvo atrasyta I kita zinute.
Mes jau sitam forume kalbam kitom temom. Tad neterskite temų
BonBon parašė:
Tai taip ir pirkit![]()
Nu vat ir nesusimasciau kokios spalvos pirkciau
atrodo dar taip toli visi apsipirkinejimai, kad dar net negalvoju nei apie drabuzelius nei apie daiktus
mergaitei praktiskai viska turiu, vat su berniuku butu sudetingiau
bum-bum parašė:
na as pvz jei lyti ir zinociau tai tikrai nepirkciau standartiskai vien tik roziniu ar melynu daiktu. Man zymiai graziau atrodo kremine spalva, balta, zalsva, gelsva, kurios tinka ir tam ir tam
bum-bum parašė:
Man tik krutine skaudedavo, bet nepriklausomai ar laukiuosi ar ne man ja visada skauda, tai lyg ir nebuvo taip pat simptomu, o va laksto grazi princese![]()
O man net Krutines neskaudejo
libraca parašė:
na as pvz jei lyti ir zinociau tai tikrai nepirkciau standartiskai vien tik roziniu ar melynu daiktu. Man zymiai graziau atrodo kremine spalva, balta, zalsva, gelsv…
Vat visoms skirtingai
as savo pirmagyme vien ruzavai rengiau
nu gal ir juokinga, bet man taip grazu maza rozine princese
libraca parašė:
Merginos, nesipykite. Manote ir man nesinori kartais pykciau atsakyti i tam tikrus komentarus, bet daznai patyliu ir taip tos arsios dikusijos neprasideda, ko ir Ju…
Sutinku
bum-bum parašė:
Vat visoms skirtingaias savo pirmagyme vien ruzavai rengiau
nu gal ir juokinga, bet man taip grazu maza rozine princese
![]()
taip, tikrai grazu, nesigincyju, bet vat man kazkodel jau tos spalvos pabodo. Vezimeliu ziuriu pvz kokios pilkos splavos nepriklausomai nuo lyties, o drabuzeliai kaip jau ir minejau:)o tu rozniu arba melynu manau dar sveciai pridovanos, tad uzteks
O as vat irgi negalvoju dar apie drabužiu spalva ir t.p
Bet pas sese 2 dukros ir pas broli dukra tai atveze 4 vakuuminius maisus drabužėlių, kombinezonu. Kur saugojo nuo kudikystes
Tai galima sakyt ten daugiau nei puse mergaitisku
Visi kiti neutralus
Tai jau mergaitės ir reikia :)p
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai