DangėR parašė:
Tiksliau pagal echo man 11pilnu sav ir jau 12 gerokai ipusejau![]()
dziugu,ziuresim gal ta pacia diena pagimdysim net![]()
Nu auga lelius
Ziuriu visom beveik jau darė Echo o man tik 18-20 sav daris kaip ir priklauso pirma echoskopija
DangėR parašė:
Tiksliau pagal echo man 11pilnu sav ir jau 12 gerokai ipusejau![]()
dziugu,ziuresim gal ta pacia diena pagimdysim net![]()
Nu auga lelius
Ziuriu visom beveik jau darė Echo o man tik 18-20 sav daris kaip ir priklauso pirma echoskopija
m.sem parašė:
Nu auga lelius![]()
Ziuriu visom beveik jau darė Echo o man tik 18-20 sav daris kaip ir priklauso pirm…
Keista
man jau du kartus darė, trečią kartą jau nustatis lytį
donata89 parašė:
Ištikro mamytės, kurioms pabėgo žirniukas dėl vienokių ar kitokių priežasčių, galėtų vardan kitų nėštukių,tyliai ir ramiai pasitraukti iš forumo, kad nekelti panik…
Pritariu. Nes istikro pasiskaitau kad daugeliui vis kazkas blogai. Tai pasidaro neramu del savojo leliuko. Nes be to kas daznai wc vaikstau, nesiskundziu apetitu, ir nera menstruaciju jokiu daugiau pozymiu kad laukiuosi. Tad jau cia prisikaiciau del nelaimingu nestumu pradejau nerimauti ir del savojo....
VaidaKar parašė:
Pritariu. Nes istikro pasiskaitau kad daugeliui vis kazkas blogai. Tai pasidaro neramu del savojo leliuko. Nes be to kas daznai wc vaikstau, nesiskundziu apetitu, i…
Viskas gerai
tiesiok tie aparasymai labai psichologiškai paveikia. Ir kaip rase cia nereikia skaityt tai neimanoma nepastebėti visu isgasti. As su pirmu vaiku jokiu simptomu nejauciau. Nei miegot norėjosi nei pykino. Ir apetitas nebuvo padidėjęs. Dviračiais nescia vaznejau, labai aktyvi buvau.
Tai kad nevisada nestumas lydimas simptomais.
gretuciukas parašė:
Keistaman jau du kartus darė, trečią kartą jau nustatis lytį
![]()
Turbut nuo daktarės priklauso kaip sakoma
Mes neturejome vibro kedutes, bet dabar visai noreciau isigyti
bet ne tokia, kur vibruoja, o tokia, kur nuo vaikelio judesiu juda
na as tiesa sakant nelabai dar domejausi, bet kazka panasaus noreciau isigyti
buvo pas pazistamus, man tikrai labai patiko, nereikia vaiko ant ranku laikyti, guli sau, atitinkamoje padetyje mato visus, pajuda - save pasupa
Mes beje vakar nupirkome toki vezima, tik juodos spalvos, naudota
kazkaip radome, mums labai patiko, mazai matosi naudotas, o koks grazus, o patogus !
www.e-vaikas.lt/vezimeliai/vezimelis-graco-symbio-3in1.html&filter=MANUFFUNAM=Graco=28=GAMINTOJAS
braskyteee parašė:
Mes neturejome vibro kedutes, bet dabar visai noreciau isigytibet ne tokia, kur vibruoja, o tokia, kur nuo vaikelio judesiu juda
na as tiesa sakant nelabai d…
musu irgi nuo judesiu juda, arba jei nori gali vibracija ijungti, bet nepatiko maniskiui niekaip
sveikinu isigijus puiku vezimaiti
teja86 parašė:
musu irgi nuo judesiu juda, arba jei nori gali vibracija ijungti, bet nepatiko maniskiui niekaipsveikinu isigijus puiku vezimaiti
![]()
Aciu
del vibro kedutes, pritariu Jums kad viskas priklauso nuo vaikelio, ar nores sedeti, ar ne... as naiviai tikiuosi, gal patiks
nes mamai turetu buti, ta kedute, geras pagalbininkas
braskyteee parašė:
Aciudel vibro kedutes, pritariu Jums kad viskas priklauso nuo vaikelio, ar nores sedeti, ar ne... as naiviai tikiuosi, gal patiks
nes mamai turetu buti, …
mums labai geri pagalininkai buvo supynes elektronines ir sokliukas
mums 100 procentu pasiteisino
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai