donata89 parašė:
Sveika, aš turiu šita problema, kitaip venų varikozęSu pirmuoju nėštumu prasidėjo, gydytoja pamačiusi išlipusias venas išrašė DETRALEX 500mg. Bet aišku aš del b…
tu kompresinių pėdkelnių didleė pasiūlą, gal esat išbandžiusi kurias?
donata89 parašė:
Sveika, aš turiu šita problema, kitaip venų varikozęSu pirmuoju nėštumu prasidėjo, gydytoja pamačiusi išlipusias venas išrašė DETRALEX 500mg. Bet aišku aš del b…
kurapatacka parašė:
aš pirkausi būdama ne nėščia, buvo reikalingos po skleroterajos. Gydytojas buvo nurodęs tokias, kurių kaina buvo apie 250LT, tai aš pirkau pigesnes,apie 60LT, esmė yra kompresijos tų pedkelnių. dabar bandžiau įlyst, bet veržia pilva, tai reiks nusipirkt kokias nėštukėms už padoria kainą. Nes tas gydytojas patarė turint tokių bėdų, šaltuojų metų laiku tas pėdkelnes nešioti, nes jos daug denų turi, šiltokos. Bet patikėkit, pripratus jas dėvet kas dien, po to be jų atrodo kojos toookios sunkios...
donata89 parašė:
aš pirkausi būdama ne nėščia, buvo reikalingos po skleroterajos. Gydytojas buvo nurodęs tokias, kurių kaina buvo apie 250LT, tai aš pirkau pigesnes,apie 60LT, esmė …
Aš pirkau iš firmos RELAXSAN, 22-27 mmHg kompresijos. Iš tos firmos turetų jų būt ir nėštukėms.
donata89 parašė:
Aš pirkau iš firmos RELAXSAN, 22-27 mmHg kompresijos. Iš tos firmos turetų jų būt ir nėštukėms.
zaliaake85 parašė:
Atsiprašau nemačiau, labai daug puslapių šioje grupioje, o aš dar naujokė, neperskaičiau visko nuo pradžių....
gal tu ir nepradėk skaityt nuo pradžių,nes čia merginos per parą virš100žinučių prirašo
gretuciukas parašė:
Kelias dienas nesekiau grupės, šiandien užėjau ir pasigailėjau![]()
![]()
diskusijos vis dar tos pačios viena ant kitos burnoja, siaubas...
hormonai ryškiai siauči…
aš tai nebetikiu,kad hormonai tam turi įtakos
nebent man kaip visad viskas atvirkščiai,tai ir šiuo atveju,nes esu rami kaip sako kaip belgas ir man viskas dzin ;p
barboryte19 parašė:
gal tu ir nepradėk skaityt nuo pradžių,nes čia merginos per parą virš100žinučių prirašo![]()
zaliaake85 parašė:
![]()
![]()
![]()
beje o kada tau gimdyti,jei17sav?
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai